Survivor All Star: Ριάλιτι επιβίωσης ή αιτία χωρισμού; Τι συνέβη με Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο

Το Survivor All Star αποδεικνύεται ότι ανάβει φωτιές στους παίκτες και τα ταίρια τους

Survivor All Star: Ριάλιτι επιβίωσης ή αιτία χωρισμού; Τι συνέβη με Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο
GLOMEX
4'

Είναι λίγα 24ωρα τώρα που τα πλάνα που «καίνε» την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών. Η παίκτρια των Μαχητών και ο παίκτης των Διασήμων, του «Survivor All Star», φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά και ότι τρέφουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια, όπως είπε και η Καρολίνα. Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι ο ερωτισμός είναι διάχυτος και ότι οι Survivors έμπλεξαν άσχημα μετά τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Μαζί τους τα έχουν «βάλει» όχι μόνο οι συμπαίκτες τους και οι χρήστες των social media που τους «σταυρώνουν», αλλά και ο Μπο με την αγαπημένη του Μάριου, η οποία είναι επώνυμη αλλά δεν έχει παρεδεχτεί κάτι. Ο τραγουδιστής, πάντως, που διατηρούσε σχέση με την Καρολίνα, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» ξεκαθάρισε ότι το ειδύλλιο τους τελείωσε μετά από αυτά που είδε.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στενοχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», είπε ο Μπο ο οποίος αποκάλυψε και την αντίδραση της συντρόφου του Μάριου Πρίαμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους».

Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν πρωτοφανή… αλλά δεν είναι! Στο «Survivor» 2021, είδαμε την επανασύνδεση Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να φέρνει το «τέλος» της σχέσης της πρώτης με τον Γιώργο Λιβάνη. Η παίκτρια και ο τραγουδιστής μπορεί να ήταν λίγο καιρό μαζί, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε την εν λόγω εξέλιξη. Ο Γιώργος, έχοντας παραδεχτεί το love story τους, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον «χαμό» που προκλήθηκε με το ειδύλλιο της Μαριαλένας και του Σάκη και μόνο ευχάριστο δεν ήταν.

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του. Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τότε σε συνέντευξή της.

Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάνα Αβραμάκη επίσης είχαν προκαλέσει σχόλια, την περσινή χρονιά. Όλα ξεκίνησαν από τον συμπαίκτη τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που δήλωσε ότι «κάτι τρέχει ανάμεσά τους». Τα πράγματα σύντομα ξέφυγαν, καθώς ο Άρης έχει σοβαρή σχέση με τη Μαρία Αντωνά, και η τελευταία γινόταν αποδέκτης αυτής της κατάστασης.

«Θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις. Ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Αυτό και ειλικρινά εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω», είχε πει η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος με την πρώην παίκτρια Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι είπε για Τριαντάφυλλο και Survivor All Star

Survivor All Star: Τα «καρφιά» του Κονδυλάτου - «Με πούλησαν πολύ φτηνά»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή