Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στην Ευρυδίκη... δείχνοντας τους κοιλιακούς του

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το σώμα του

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στην Ευρυδίκη... δείχνοντας τους κοιλιακούς του
1'

Ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία αλλά αυτό δεν τον κρατάει μακριά από τις εξελίξεις του Survivor All Star.

Ο τραγουδιστής ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε κάνει δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα χαρακτηρίζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο «ψευτοφουσκωτούλη».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε στον Τριαντάφυλλο. Η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις, στην εκπομπή «Γεια σου», της μέσα στο βαν που τη μετέφερε στο σπίτι της.

Υπερασπίστηκε τον πρώην σύντροφό της χαρακτηρίζοντας παιδική τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τριαντάφυλλος με έμμεσο τρόπο απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις της παίκτριας με μια φωτογραφία στο Instagram, σε παραλία της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά «Ένας ψευτοφουσκοτουλης κάπου στην μακρινή Αυστραλία !!! Λίγο θόλος γυρίζω αλλά οκ», πετώντας έτσι τις αιχμές του για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

https://www.instagram.com/p/CnwL8F9Mzpq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή