Εριέττα Κούρκουλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της

Ο αείμνηστος ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007 και η κόρη του, Εριέττα, δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Instagram για τα 16 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της.
H Εριέττα Κούρκουλου.
Instagram
1'

Μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, Νίκο Κούρκουλο, που πέθανε σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, δημοσίευσε στα social media η Εριέττα Κούρκουλου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία πόζαρε στην αγκαλιά του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Πάντα και για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Nίκος Κούρκουλος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Γρήγορα έγινε το σύμβολο του ανδρισμού για την ελληνικό κινηματογράφο. Αν και έχουν περάσει 16 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Κούρκουλου ο σκληρός τύπος που γοήτευε τους πάντες στο πέρασμά του συνεχίζει να συναρπάζει μέσα τις ταινίες του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που συνέδεσε το όνομά του με το Εθνικό Θέατρο έμεινε στην ιστορία με τον «Κατήφορο» αλλά πρωταγωνίστησε σε πολλές σπουδαίες ταινίες.

Σχετικές ειδήσεις

Εριέττα Λάτση: Η πρώτη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου: «Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ»

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον ενάμιση μηνών γιο της και τα συγκινητικά λόγια