Survivor All Star: «Τρελάθηκε» ο Παπαδόπουλος - Μίλησε με Ελλάδα χρησιμοποιώντας... κοχύλι

Survivor All Star: Ο Κώστας παίρνει «τηλέφωνο» τη γυναίκα του από την παραλία των Κόκκινων.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Glomex
2'

Στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβάλλεται αυτή την ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι παίκτες αγωνίζονται τον στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους Survivors, καθώς πέρα από το φαγητό, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές του λείπει η σύζυγος και τα παιδιά του. Για τον λόγο αυτό λίγο πριν αποχωρήσει από την παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας που βρίσκεται η καλύβα των Κόκκινων και κατευθυνθεί στον στίβο μάχης αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του μέσω… ενός κοχυλιού.

«Έλα γυναίκα, ο Κώστας είμαι, ο άντρας σου, τι κάνεις; Μπαίνουμε στο έπαθλο επικοινωνίας. Ναι, ναι ξέρω μάλλον τώρα δεν θα έρθει το τηλέφωνο σε εσένα αλλά κούτσου-κούτσου θα έρθω πιο κοντά σου. Τα λέμε στο μέλλον. Φιλιά!», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος ενώ κρατούσε ένα κοχύλι κολλημένο στο αυτί του παριστάνοντας πως μιλάει στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του.

Βγήκαν τα «μαχαίρια» για τις καρύδες στην παραλία των Μπλε

Στην παραλία των Μπλε πάλι οι παίκτες τσακώνονται για τις... καρύδες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρατήρησε κάτι που δεν του άρεσε καθόλου στην ομάδα του και φρόντισε να το λύσει με τον τρόπο του.

«Έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει το παιχνίδι του “χαμένου τσεκουριού” όποιος βρει το τσεκούρι πρώτος πάει και τρώει τις καρύδες. Τα τσεκούρια ήταν κρυμμένα, κανείς δεν ήξερε που ήταν, το ανακάλυψα και πήρα το τσεκούρι. Άκουσα κάτι φωνές “Κωνσταντίνε να πάρω λίγο το τσεκούρι;”, “όχι δεν θα πάρεις το τσεκούρι, θα πάω στο δάσος, θα πάρω τις καρύδες τις γλυκές που όλοι τις ψάχνετε, θα δοκιμάσω 2-3 και θα σας φέρω τις υπόλοιπες. Έτσι είναι τώρα το παιχνίδι», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης: «Δεν είναι η Μαριαλένα του '21 που έφερνε νίκες στην ομάδα της»

Survivor All Star – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μη με μπλέξετε σε αυτό, εγώ δεν είχα κινητό»

Survivor All Star - Κώστας Παπαδόπουλος: «Θα έμπαινα στον πειρασμό να μιλήσω με τα παιδιά μου»