Survivor All Star: Οι σπάνιες εμφανίσεις που κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star: Σπάνιες οι εμφανίσεις και τα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη - Νέο κόλπο ή απλά αποχή από την ίντριγκα;

Survivor All Star: Οι σπάνιες εμφανίσεις που κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης
1'

Η ίντριγκα και το ριάλιτι είναι αναπόσπαστο μέρος του Survivor All Star με τους παίκτες να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία πάντα εις γνώσιν τους και να δημιουργούν κλίκες, εντάσεις, ή τελικά να γίνονται συμπαθείς από το κοινό. Ωστόσο επειδή το τελευταίο είναι σπάνιο και κάποιοι παίκτες μέσα από το ριάλιτι το «πλήρωσαν» τις προηγούμενες χρονιές με τις αποχωρήσεις τους, φαίνεται να έχουν αλλάξει τακτική και να κρατάνε την απόλυτη σιωπή.

Ο λόγος... για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον παίκτη από το 2017. Ο παίκτης τότε είχε αρκετά ξεσπάσματα προς την ομάδα του ενώ αξέχαστη θα μείνει η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο το 2023 ο Χανταμπάκης φαίνεται να αποφάσισε να αλλάξει τακτική, και έτσι δεν εμφανίζεται πλέον συχνά μπροστά από τις κάμερες και σπάνια εκφράζει την άποψη του ενώ δεν «κατακεραυνώνει» τους συμπαίκτες του.

Άλλοι κάνουν λόγο για τακτική και ότι ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι πιο διαβασμένος, άλλοι πάλι πιστεύουν ότι απλά ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλει να απέχει και έχει έρθει με στόχο μόνο να κερδίσει αγωνιστικά και όχι με ίντριγκα.

Ας μην ξεχνάμε και την επική ατάκα του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού στο επεισόδιο της Τετάρτης 01/02, όταν είπε στον Στέλιο Χανταμπάκη: «Ομιλητικότατος όπως πάντα!»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή