Survivor All Star - MasterChef: Οι έρωτες που γεννήθηκαν στα ριάλιτι

Survivor All Star: Ο εγκλεισμός έχει οδηγήσει πολλούς παίκτες ριάλιτι στο να έρθουν κοντά

Οι έρωτες που γεννήθηκαν στα ριάλιτι – Από το «Survivor» στο «MasterChef»
4'

Διαγωνίζονται σε στίβους μάχης, μαγειρικές κουζίνες, όμως ο φτερωτός θεός τούς απέδειξε ότι μπορεί να τους «χτυπήσει» σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται!

Με αφορμή το φετινό love story του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, στο «Survivor All Star», θυμηθήκαμε τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν στα ριάλιτι και κρατούν μέχρι και σήμερα.

Το πιο πολυσυζητημένο περιστατικό είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Οι δυο τους υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι στην κανονική ζωή, χώρισαν, αλλά ξανασυναντήθηκαν το 2021 στον μαγικό Άγιο Δομίνικο. Η νεαρή παίκτρια βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη ημέρα, ενώ κάποιους μήνες αργότερα η δαιμόνια παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν να βάλουν στο παιχνίδι και τον γοητευτικό Σάκη, που είχε δηλώσει συμμετοχή.

Η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη, όμως η γλυκιά συμπεριφορά του μετέπειτα νικητή και η επιμονή του την έκαναν να «μαλακώσει» πολύ. Το ζευγάρι μπορεί να μη χώρισε με τον καλύτερο τρόπο και η ίδια να ξεκίνησε πριν φύγει από την Ελλάδα ένα σύντομο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως οι αντίξοες συνθήκες στις οποίες καλούνταν να ζήσουν και η πίεση την έκαναν να βρει το «γούρι» της στο πρόσωπο του Σάκη. Έτσι, μετά το τέλος του ριάλιτι, έγιναν και πάλι επίσημα ζευγάρι κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Φέτος, βρίσκονται στις παραλίες του «Survivor All Star», αλλά ακόμη δεν τους έχουμε δει στην ίδια ομάδα.

https://www.instagram.com/p/CjODqNxD0GP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα ίδια μέρη ερωτεύτηκαν και ο El professor Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον περσινό κύκλο και, παρά τις διαφωνίες και τους τσακωμούς που είχαν στην αρχή, «έδεσαν» και πλέον δεν αλλάζουν ο ένας χωρίς τον άλλον. H νεαρή έχει αφήσει τη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα πλέον στην Αθήνα, ενώ οι δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης πληθαίνουν στα social media. «Ένα χαμόγελο αρκεί να γίνει η ομπρέλα μου, μια βροχερή μέρα. Σε ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι», έγραψε σε κάποια ανάρτηση στο Instagram -πριν το παιχνίδι- ο φαρμακοποιός. Το μοντέλο μπορεί να αποχώρησε από τον all star κύκλο, όμως ο αγαπημένος της την φέρνει στο μυαλό του και μιλά για εκείνη πολύ συχνά.

https://www.instagram.com/p/CkDviIgsW4r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο έρωτας περνά από το στομάχι», αναφέρει η λαϊκή ρήση! Και στην περίπτωση του «MasterChef» ισχύει. Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν ήρθαν πολύ κοντά από τις πρώτες ημέρες στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, το 2021, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και κάνοντας τους πάντες να σχολιάζουν το love story τους. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους ανέπτυξαν μία δυνατή σχέση και παραμένουν ακόμη ζευγάρι. «Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι. Είχαμε πει πως αν ξεκινήσει κάτι και χαλάει εκεί θα σταματήσει και η συνεργασία μεταξύ μας.», είχαν δηλώσει πριν κάποιους μήνες σε κοινή συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/ClVmUqhMuya/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος είναι επίσης ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο «MasterChef» το 2019. Οι δυο τους απέδειξαν ότι τα συναισθήματά τους ήταν πιο δυνατά από αυτό που φαντάζονταν πολλοί και έτσι μοιράζονται τα πάντα εδώ και καιρό. «Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμβιώνω με κάποιον, γιατί ο Δημήτρης είναι η πρώτη σοβαρή σχέση μου. Είναι όμως τέλειος μαζί μου… Είναι σε ηλικία γάμου, εγώ όχι ακόμη. Αν είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια, λογικά θα παντρευτούμε», δήλωσε στο παρελθόν η νεαρή σεφ. Να σημειωθεί ότι οι προαναφερθέντες είχαν «κατηγορηθεί» από τον συμπαίκτη τους Διονύση Πρώιο ότι πρόσφεραν θέαμα με τις ερωτικές τους περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Η Μαρία, όμως, είχε ξεκαθαρίσει: «Ναι, κόβαμε και εισιτήριο! Κάποιοι μπορούν να κλέψουν αυτή τη δημοσιότητα από εμάς και να πατήσουν πάνω σε αυτό για να φανούν και εκείνοι. Στην αρχή μας ενόχλησε, αλλά μετά είδαμε την πορεία του συγκεκριμένου παίκτη και λέμε… εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέμε και στο χωριό μου».

https://www.instagram.com/p/CkLvlW0jIak/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Survivor: Ο πατέρας της Μελίνας «τα βάζει» με την παραγωγή - Το μέλλον της παίκτριας στο ριάλιτι

Survivor all Star: Πότε επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor All Star Spoiler: Παίκτες τρώνε κρυφά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή