Σακίρα - Πικέ: «Βγες και πες για εμάς» - Ο εκβιασμός της Κλάρα και το παρατσούκλι «ψόφια μύγα»

Δεν έχει τέλος το σίριαλ Σακίρα - Πικέ - Ειδικά μετά το τραγούδι για την σχέση του και τις μπηχτές για την νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία οι αποκαλύψεις 

Σακίρα - Πικέ: «Βγες και πες για εμάς» - Ο εκβιασμός της Κλάρα και το παρατσούκλι «ψόφια μύγα»
gettyimages
1'

Μεγάλη είναι η κόντρα μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ μετά τον χωρισμό τους.

Όπως έγινε γνωστό η Σακίρα είχε ένα παρατσούκλι για την Κλάρα Κία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», η διάσημη τραγουδίστρια είχε μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε.

«Η Σακίρα έβλεπε την Clara Chia ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η καλλιτέχνιδα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε “μικρή ψόφια μύγα”».

Στην εκπομπή έγιναν κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα άτομο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ κανέναν κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα». Ήταν εκείνη που πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει.

«Όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Κλάρα Κία, εκείνη του είπε: “Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία, άλλη μία σχέση ή άλλη μία απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με εκείνη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή