Survivor All Star: Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν - Πώς θα χυπήσει τον ανταγωνισμό

Survivor all Star: Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να διατηρήσει υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης και να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό

Survivor All Star - Spoiler12/2: Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Glomex
2'

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US,

Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Το παιχνίδι των ανατροπών είναι το Survivor All Star καθώς οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Έξι νέοι παίκτες έχουν φτιάξει τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου» οι παίκτες που φεύγουν αύριο για Καραϊβική είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι άλλοι δύο που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Spoiler 12/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor All Star-Spoiler 12/2: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση της εβδομάδας

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας εκθέτει την κόκκινη ομάδα και στρέφεται κατά του Παπαδόπουλου

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή