Survivor All Star Spoiler (13/02): Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Survivor All Star: Μεγάλη μάχη για τη δεύτερη ασυλία. «Κλείδωσε» η ομάδα που θα βγάλει στον τάκο δύο μέλη της

Survivor All Star Spoiler (13/02): Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία
2'

Στο ίδιο έργο... θεατές όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής (12/02) του Survivor All Star καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία.

Οι Διάσημοι πολύ άνετα έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 10-3 και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερώτητα έναντι των Μαχητών.

Ίδια παρέμεινε η κατάσταση και στο συμβούλιο του νησιού καθώς ο Κρις Σταμούλης έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του και βρίσκεται στον «τάκο» για άλλη μια εβδομάδα.

Οι εντάσεις στο Μπλε στρατόπεδο συνεχίζονται καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ από τις απανωτές ήττες και την παρατεταμένη πείνα. Αλλά και στους Διάσημους είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι λόγω του Σπύρου Μαρτίκα.

Εξελίξεις «φωτιά» αναμένονται και στο αποψινό επεισόδιο όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, καθώς Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Η ομάδα που θα ηττηθεί θα κληθεί να «βγάλει» δυο παίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Θα ισοφαρίσουν οι Μαχητές τις νίκες στις ασυλίες και θα πάρουν μια «ανάσα» από τις συνεχόμενες ψηφοφορίες; Η απάντηση είναι όχι καθώς οι Διάσημοι θα πανηγυρίσουν άκομα μια νίκη στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/02. Επομένως (τουλάχιστον) τρεις από τους τέσσερις στον τάκο θα προέρχονται από την Μπλε ομαάδα. Αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές.

Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή