Survivor All Star: Η Μαριαλένα θυμίζει στους συμπαίκτες της βραδύπους και γκόλουμ

Survivor All Star: Η Μπλε ομάδα παρομοιάζει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με «βραδύπους» και το «γκόλουμ».
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Glomex
1'

Το έριξαν στην πλάκα και στα πειράγματα οι Μπλε μετά τις ήττες τους στο Survivor All Star. Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Τάκης Καραγκούνιας είχε τις «καλές» του και θέλησε να... «πειράξει» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Τάκης μπήκε στην καλύβα, είδε τη συμπαίκτριά του να κάθεται πάνω από μια λίμνη νερού και να κοιτάζει την αντανάκλαση του προσώπου της.

Αμέσως, του ήρθε στο μυαλό η δημοφιλής σκηνή από την ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», όπου το γκόλουμ κοιτάζει τον εαυτό του στη λίμνη και αποκάλεσε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη «πανέμορφο γκόλουμ».

Εκείνη ωστόσο, δεν το πήρε σαν κοπλιμέντο εξ' αρχής και ρώτησε τον Τάκη: «Τόσο άσχημη είμαι;», με εκείνον να τονίζει πως είναι πανέμορφη.

Δείτε τη σκηνή από τον «Ο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»:

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στην Μαριαλένα: «Τα μάτια σου είναι μακριά από τη μύτη σου. Έχεις μεγάλο διάστημα ανάμεσα στη μύτη σου» με την Μαριαλένα να του απαντά «Πας καλά; Τι έχεις πάθει;».

Τότε η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star είπε: «Συγνώμη μοιάζω με γκόλουμ ή μοιάζω με βραδύπους; Δηλαδή εντάξει, τι να πω».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες»

Survivor All Star - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα»

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο