Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν το σερί τους - Τρεις μαχητές υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star: Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που πήραν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως πάνε στο συμβούλιο με τρεις υποψήφιους από την ομάδας τους.

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν το σερί τους - Τρεις μαχητές υποψήφιοι για αποχώρηση
Η ομάδα των Κόκκινων.
Glomex
2'

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η ομάδα των Διασήμων πήρε την νίκη με σκορ 10-9. Το παιχνίδι πήγε σε Flag Race και τον τελευταίο πόντο έφερε στους Κόκκινους ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν με «νύχια και με δόντια» για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Ωστόσο η ομάδα των Μπλε ηττήθηκε για ακόμα μία φορά και έτσι θα κληθεί να «βγάλει» δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης ξέσπασε ένας καυγάς στους Κόκκινους καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον αγώνα το παράπονό της για τους συμπαίκτες της. Η παίκτρια νιώθει αποξενωμένη από την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατά τη διάρκεια των ματσαρισμάτων διάλεξε λάθος παίκτη καθώς αντί για τον Κόρο διάλεξε τον Μάριο. Η ομάδα του αντέδρασε άσχημα και τον μάλωσε.

Ποδαρικό στον δεύτερο αγώνα ασυλίας έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ηλίας Γκότσης. Ο παίκτης των Μπλε έφερε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του.

Ο Τάκης έφερε νίκη στην ομάδα του μετά από καιρό.

Φυσικά από τον αγώνα δεν έλειπαν οι εντάσεις αφού στο ξεκίνημα υπήρξε εκνευρισμός στον πάγκο των Κόκκινων.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρά το γεγονός ότι τα άκουσε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του επειδή διάλεξε λάθος παίκτη, πήρε την νίκη κόντρα στον Μάριο Πρίαμο.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η στάση του Ηλία Μπόγδανου που σύρθηκε με περίεργο τρόπο στο έδαφος για να δώσει οδηγίες στο συμπαίκτη του Ηλία Γκότση.

Η παίκτρια που έστειλε το ματς στο flag race ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αναμετρήθηκε με την Αφροδίτη Σκαρφίδα και έκανε το 9-9.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αφού έχασαν ξανά στο στίβο μάχης αναγκάζονται να βγάλουν δύο υποψηφίους στο Συμβούλιο του Νησιού. Η ομάδα των Μπλε αποφασίζει να στείλει «στον τάκο» τη Μελίνα Μεταξά, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών θα ψηφιστεί για ακόμα μια φορά... ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Με προβληματίζει η φιλία Βασάλου - Καραγκούνια»

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - «Υπάρχει μια έχθρα απέναντί μου»

Survivor All Star: Αυτοί θα πάνε στον τελικό - Χοντρό παρασκήνιο από την παραγωγή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή