Survivor All Star: Τα σενάρια για τη συνέχεια του πολυσυζητημένου ριάλιτι

Το Survivor All Star συνεχίζει να απασχολεί και, όπως, φαίνεται για πολύ ακόμη!
Glomex
2'

Ενάμιση μήνα μετά την πρώτη επίσημη του «Survivor All Star», δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τους τηλεθεατές αλλά και τις ομάδες των πρωινών εκπομπών. Το ριάλιτι επιβίωσης, μα κυρίως όσα συμβαίνουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, συζητιούνται έντονα και όχι άδικα!

ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί χαμογελούν πλατιά με τη μεγάλη επιτυχία, φροντίζοντας να ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά. Έτσι, έχουν αποφασίσει πολλές αλλαγές για τη συνέχεια. H πρώτη αφορά στην προσθήκη νέων παικτών. Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπως και η Τζο Μαριδάκη, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης. Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους. Η λίστα, βέβαια, με τις νέες αφίξεις δεν τελειώνει εδώ αφού και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Χριστίνα Κεφαλά, θα βρεθούν στο παιχνίδι.

Ένας ακόμη άσος στο μανίκι της παραγωγής αλλά και των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, είναι ότι το «Survivor All Star» θα αποκτήσει μία ακόμη ημέρα προβολής. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του «Voice», στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου θα «προστεθεί» το ριάλιτι. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουμε έξι επεισόδια την εβδομάδα, βάζοντας δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Μία εξέλιξη που όλοι περιμένουμε είναι η δημιουργία νέωνομάδων. Ως είθισται, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού και αρκετά πριν την ένωση Διάσημων και Μαχητών, θα δούμε τους συμμετέχοντες να πετάνε τις μπαντάνες και να παίρνουν καινούργιες. Είναι μία φάση που απασχολεί ιδιαίτερο το κοινό, καθώς νέες υποομάδες δημιουργούνται και κλίκες σπάνε.

Όλα τα παραπάνω αναμένονται μέσα στον επόμενο μήνα και, σίγουρα, οι τηλεθεατές θα έχουν πολλούς λόγους ακόμη να συντονίζονται με τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για βραδιές γεμάτες αγώνες επιβίωσης, τσακωμούς και πολλές εκπλήξεις.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες «έκπληξη» που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

The Chase: Αν κερδίσω θα πάω ταξίδι με τη γυναίκα με τα μαύρα και όχι με τη σύζυγό μου, είπε παίκτης

Survivor All Star Spoiler (14/2): Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία – Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση