MasterChef: Σάλος με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη - O «Μότο Μότο» ξέσπασε σε κλάματα

Αποκαλυπτικό ήταν το επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης (14/02), όπου οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Νίκος Κ., Άγγελος, Βαγγέλης και Νικήτας καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στον μαγειρικό διαγωνισμό του STAR.
O Νίκος Κ., o Άγγελος, o Βαγγέλης και o Νικήτας
Instagram
2'

To βράδυ της Τρίτης στο επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες αντιμετώπισαν μία σειρά από ατυχίες όταν κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας ένα πιάτο αντιγραφής που έκρυβε η καμπάνα των κριτών.

Ωστόσο, οι ατυχίες που ήρθαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας διαδέχονταν η μία την άλλη με αποτέλεσμα να αγχωθούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Νίκος, ή όπως τον αποκαλούν ο «Μότο Μότο», δυσκολεύτηκε πολύ με την παρασκευή του φαγητού και έχασε για λίγο των έλεγχο των κινήσεών του, παρόλο που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι από τον εξώστη προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι αυτός με τη χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχωρήσει, τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. «Δεν θέλω να φύγω» ακούγεται να λέει, ενώ σκουπίζει τα δάκρυά του.

Από την πλευρά του και ο Νικήτας έσπασε το πιάτο στο οποίο και θα σέρβιρε το φαγητό που κλήθηκε να ολοκληρώσει, λόγω του άγχους του.

Δημήτρης Πολιτάκης: Παίκτες κρύβουν φαγητό στο σπίτι

Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Δημήτρης Πολιτάκης έκανε λόγο για κακές συμπεριφορές από συγκεκριμένους παίκτες μέσα στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους κρύβουν φαγητό.

Ο Δημήτρης, λέγοντας πως θα ήθελε να αποχωρήσει σήμερα είτε ο Νίκος είτε ο Άγγελος, ο παίκτης δήλωσε πως «δεν συμπεριφέρονται καλά μέσα στο σπίτι, δείχνουν ότι απαξιώνουν τα υπόλοιπα παιδιά, εμείς μπορεί να πάμε να μαγειρέψουμε, εκείνοι δεν θα φάνε ποτέ από το φαγητό αυτό, κραάνε φαγητό επάνω, βλέπεις κατεβαίνουν από τις σκάλες με κάτι σακούλες και έχουν μέσα φαγητό... Γενικά έχουν δείξει κακό χαρακτήρα και συμπεριφορά».

Σχετικές ειδήσεις

Ο πρώην παίκτης έκπληξη που μπαίνει απόψε στο MasterChef

Masterchef - Αγρίεψε η Πωλίνα: «Λέει ότι κάποιον γουστάρω στο σπίτι»

MasterChef: Η επιστροφή παίκτη που έφερε αντιδράσεις