Survivor All Star: H φάπα του Τάκη στη Μαριαλένα

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μία φιλική χειρονομία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αρκετή δύναμη.
Ο Τάκης Καραγούνιας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Glomex
2'

Ο Τάκης Καραγούνιας στο επεισόδιο της Τετάρτης έκανε μία φιλική χειρονομία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά με αρκετή δύναμη κατά τη διάρκεια που μιλούσε στον Γιώργο Λιανό σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας.

Τάκης Καραγκούνιας: «Ψηφίστηκα από μία κλίκα»

Νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση μίας και η ομάδα των Κόκκινων χθες έχασαν τον αγώνα ασυλίας ξέσπασε κατά του Κώστα Παπαδόπουλου.

«Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα, χαίρομαι πολύ που δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα, ότι ο Στέλιος ξύπνησε μισή ώρα νωρίτερα και τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπό του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι ρε Κώστα; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση σου στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα, καταρρακώνοντας την υπόληψή σου και την προσωπικότητά σου τόσο;», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

«Χθες ανέφερα πως δύο παίκτες έχουν κάνει δουλειά. Ο Χάντα κι ο Μαρτίκας. Ο Μαρτίκας έχει φέρει έναν πόντο. Κανονικά έπρεπε να ψηφίσω τον Χάντα, αλλά προσφέρει πολλά στην καλύβα. Είναι ο "μπαμπάς" μας στην καλύβα, βοηθάει. Ξύπνησε στις 6.30 το πρωί και μας έφτιαξε πιτάκια», δήλωσε ο Kώστας Παπαδόπουλος.

Λίγο πριν τον αγώνα οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει τον λόγο και να τοποθετείται σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία.

«Ψηφίστηκα από μία κλίκα έξι και ενός ατόμων η οποία κλίκα διατυμπανίζει ότι δεν δέχεται να συζητήσει τις επιλογές σε καμία ψηφοφορία της. Μία κλίκα η οποία έκανε την Αφροδίτη να κλάψει γιατί την περιφρόνησαν, δημιούργησαν έναν χώρο δικό τους για να μην πλησιάζουν οι ανεπιθύμητοι, μία κλίκα η οποία φοβάται. Με νοιάζει η αδικία, ήταν ψηφοφορία ύπουλης στρατηγικής. Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα και που δικαιολόγησε ότι δεν ψήφισε τον Στέλιο. Ο Κώστας Πουλήθηκε για να εξασφαλίσει την παραμονή του και να μην ψηφιστεί», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μαρτίκας: «Ψηφίστηκα από μία κλίκα – Κώστα πουλήθηκες για να προστατευθείς»

Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή

Survivor All Star: Τριαντάφυλλος κατά Τάκη Καραγκούνια - «Είχες πει ότι δεν θέλεις να τον βλέπεις»

Survivor All Star Spoiler (15/2): Η ομάδα που κερδίζει την επικοινωνία και ο παίκτης που αποχωρεί