Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: Αν κερδίζαμε τα έπαθλα, θα έτρωγα και θα γινόμουν καλύτερα»

H Mελίνα Μεταξά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση στο Survivor All Star, μετά τον τελευταίο της τραυματισμό στον αυχένα.
Η Μελίνα Μεταξά.
Glomex
2'

H Mελίνα Μεταξά είναι τραυματισμένη εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να απέχει από τα αγωνίσματα του Survivor All Star. Ο γιατρός της έχει απαγορεύσει να αγωνίζεται προσωρινά, μέχρι να υπάρξει βελτίωση στην υγεία της. Ωστόσο, αυτό δυσαρεστεί τους συμπαίκτες της, οι οποίοι τη θέλουν στον στίβο μάχης, μιας και είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες τους.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας θεωρεί πως ο τραυματισμός της μπορεί να την οδηγήσει σε μια πιθανή αποχώρηση, πράγμα που τη φοβίζει ιδιαίτερα.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά, ο καθένας έχει τη δική του απόφαση, τη δική του γνωμάτευση. Καλό θα είναι αυτό να σταματήσει, γιατί σε αυτή την ομάδα, να κάποιος διαφωνεί, δύσκολα βρίσκει το δίκιο του. Κυρίως ο Τάκης ισχυρίζεται όπως στο συμβούλιο ότι ξέρει από τραυματισμούς κι ότι η διάσειση από τη μία δεν είναι τίποτα κι από την άλλη είναι πάρα πολύ σοβαρό».

Στη συνέχεια, η παίκτρια απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της, λέγοντάς τους πως: «Αν κερδίζαμε τα έπαθλα και δεν χάναμε, θα έτρωγα κανονικά και θα είχα αναρρώσει τώρα, θα γινόμουν καλύτερα πολύ πιο γρήγορα», εκνευρίζοντας έτσι πολλούς από αυτούς, αφού δεν είναι η μόνη που δεν τρώει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα, ήταν εκείνος που της απάντησε, λέγοντάς της: «Άρα πρέπει να κερδίζουμε εμείς για να τρως εσύ. Πιστεύεις ότι χάνουμε για να μην τρως;».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αποχώρησε με λυγμούς ο Χανταμπάκης - «Έχω σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου»

Survivor All Star: H φάπα του Τάκη στη Μαριαλένα

Survivor All Star - Μαρτίκας: «Ψηφίστηκα από μία κλίκα – Κώστα πουλήθηκες για να προστατευθείς»