Survivor All Star: Δεν γλιτώνει από την κλίκα - Ξανά υποψήφιος ο Κώστας που άφησε την μπαντάνα του

Οι νέοι παίκτες άλλαξαν τα δεδομένα στο Survivor All Star τη στιγμή που οι τηλεθεατές του ριάλι επιβίωσης είδαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star
Glomex
2'

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star έφερε αναστάτωση στην καλύβα των Διασήμων και ιδιαίτερα στον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος δεν ξέρει «που να κρυφτεί» καθώς βρέθηκε ενώπιον της πρώην συντρόφου του μετά τα επίμαχα πλάνα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Δεν είναι όμως μόνο η Ελευθερίου τάραξε τα νερά. Ακόμα πέντε παίκτες ενδωματώθηκαν σε Διάσημους και Μαχητές και άλλαξαν τις ισορροπίες των ομάδων, οι οποίες θα είναι «σαν να ξεκινούν από την αρχή».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώθηκε στους Διάσημους. Στην ομάδα των Μαχητών μπήκαν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Στους Μπλε η πρώτη νίκη

Μέσα σε αυτό το κλίμα, μπλε και κόκκινοι διεκδίκησαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μαχητές κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οδήγησαν τους Διασήμους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι ήταν στη δύσκολη θέση να ψηφίζουν κάποιον δικό τους παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση,καθώς οι Μαχητές μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι μετά από επτά εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Στην ψηφοφορία οι Διάσημοι έχουν σταθερές απόψεις και επιλογές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποτελεί τον εύκολο στόχο.

Πρώτος λοιπόν υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς καμία έκπληξη ψηφίζεται από τους Κόκκινους, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ενοχλημένος ο Κώστας, άφησε την μπαντάνα του

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή