Survivor All Star - «Καρφί» Μουτσινά σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αρνητικά την «έκρηξη» της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

Survivor All Star - «Καρφί» Μουτσινά σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»
1'

To πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη λίγο μετά την είσοδο της στο Survivor All Star, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής στράφηκε κατά της διάσημης τραγουδίστριας για τη συμπεριφορά της προς τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται».

Κατέληξε λέγοντας ότι μπορεί παρόμοια λόγια με αυτά του Μάριου μπορεί να έλεγε και μια γυναίκα: «Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον "σ'αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος"; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή