Survivor All Star: Διαμάχη Στάθη-Κώστα - «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef»

Survivor All Star Spoiler: Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Κώστα Παπαδόπουλο και Στάθη Σχίζα.
2'

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν συμφωνεί με την υποψηφιότητά του με αποτέλεσμα να ανοίξει το θέμα πριν τον αγώνα ασυλίας.

Την ώρα εκείνη πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας ο οποίος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ο λόγος που ψηφίστηκε είναι η αγωνιστική του απόδοση και όχι η συμβίωση ή το γεγονός ότι μαγειρεύει, λέγοντας του την ατάκα «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef».

Έχει σουξέ η Ελευθερία

Το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και άλλη συμπαίκτες του.

Όπως φαίνεται ο Τάκης έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό προς το πρόσωπο της Κύπριας τραγουδίστριας και τώρα οι Μπλε βρήκαν την ευκαιρία να τον πειράξουν.

Δείτε το βίντεο:

Η ομάδα που νικάει

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μαχητές αυτή τη φορά χάνουν ξανά και οδηγούνται σε αναγκαστική ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά. Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.