Survivor All Star: «H Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»

Survivor All Star Spoiler: Δεν έχουν τέλος οι ίντριγκες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star: «H Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»
1'

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.

Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.

Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.

Διαμάχη Στάθη-Κώστα

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν συμφωνεί με την υποψηφιότητά του με αποτέλεσμα να ανοίξει το θέμα πριν τον αγώνα ασυλίας.

Την ώρα εκείνη πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας ο οποίος προσπάθησε να του εξηγήσει ότι ο λόγος που ψηφίστηκε είναι η αγωνιστική του απόδοση και όχι η συμβίωση ή το γεγονός ότι μαγειρεύει, λέγοντας του την ατάκα «Είμαστε στο Survivor, όχι στο Masterchef».

Έχει σουξέ η Ελευθερία

Το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και άλλη συμπαίκτες του.

Όπως φαίνεται ο Τάκης έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό προς το πρόσωπο της Κύπριας τραγουδίστριας και τώρα οι Μπλε βρήκαν την ευκαιρία να τον πειράξουν.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή