Νίκος Απέργης για Βανδή - Μπισμπίκη: Μακάρι όλοι σε αυτή την ηλικία να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους

Ο Νίκος Απέργης υπερασπίζεται τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις «προσωπικές» στιγμές τους στην πίστα
GLOMEX
1'

Ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών οι οποίες βρέθηκαν σε εκδήλωση γνωστής δισκογραφικής εταιρείας.

Εκεί ο Σάκης Αρσενίου τοποθετήθηκε για το σκηνικό της Ελευθερίας και του Μάριου στο Survivor All Star ενώ ο Νίκος Απέργης σχολίασε τα πλάνα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Σχετικά με την Ελευθερία και τον Μάριο ο Σάκης Αρσενίου ανέφερε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Εγώ τα θεωρώ λίγο αστεία όλα αυτά. Είναι λίγο τραβηγμένα, όχι στημένα, αλλά είναι οι συμπεριφορές τραβηγμένες και αν με ρωτάς εμένα, δεν μου αρμόζουν κάποιες».

Από την άλλη ο Νίκος Απέργης πήρε θέση υπέρ της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας: «Μακάρι όλοι σε αυτή την ηλικία να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους», ενώ ο Σάκης Αρσενίου πρόσθεσε: «Σηκώθηκε ο άντρας να φιλήσει τη γυναίκα του, το έκανε εκείνη τη στιγμή, για μένα θέλει πολλά κιλά… κότσια».