Πώς ξεκινά η εβδομάδα για τη μυθοπλασία – Όσα θα δούμε στις σειρές

Οι παραγωγές μυθοπλασίας στη βραδινή ζώνη θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον

Πώς ξεκινά η εβδομάδα για τη μυθοπλασία – Όσα θα δούμε στις σειρές
instagram
5'

Κάθε Δευτέρα βράδυ, το κοινό επανέρχεται στις τηλεοπτικές του συνήθειες με τις σειρές να κατακλύζουν την prime time. Αυτή η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με καταιγιστικές εξελίξεις στις αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας -που επιστρέφουν στη θέση τους μετά τις αλλαγές λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Ένα καινούργιο εύρημα φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ανάκριση, όμως στο Βρεφοκομείο την περιμένει κάτι χειρότερο. Ο Χριστόφορος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στην τράπεζα, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Πάρης προσπαθεί να συνηθίσει την καινούργια κατάσταση μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, όμως η συνεργασία τους στον «Παράδεισο των Κυριών» δεν τον βοηθά να προχωρήσει. Πρέπει να πάρει μια απόφαση για το αν θα φύγει αυτός ή η Αμαλία από το μαγαζί… Ο Αναγνώστου, απελπισμένος, ζητάει για ακόμη μία φορά από τον Ζήση να τον βοηθήσει να εντοπίσουν τον Χρηστίδη. Ο Αγης συνεχίζει τη σχέση του με την Ντέπυ, ώστε να τιμωρήσει τον πατέρα του, όμως η Ντέπυ αρχίζει να του ζητάει περισσότερα, κάνοντάς τον να έχει δεύτερες σκέψεις.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Η Δήμητρα το σκάει από το σπίτι του Δημοσθένη, αλλά χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι τον Δημοσθένη στο στόχαστρο. Η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής φέρνει χαρές στην οικογένεια και ο Ισίδωρος αποφασίσει να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία. Ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης δυσαρεστείται από τα έσοδα του ελαιώνα και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι το επαγγελματικό του μέλλον είναι αμφίβολο. Η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει τη Μυρτάλη σε αδιέξοδο, αλλά η Ισμήνη προτείνει να της δώσουν μια ευκαιρία ακόμα. Η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Η Αιμιλία, έπειτα από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή. Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία με τον Αστέρη να μείνει μακριά της. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδελφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της με τον Αστέρη. Η Ελενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη, ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία, που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η σχέση της Νάντιας με την Τζένη αλλάζει, ενώ ο Μανώλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1 22.00

Ο Αλέκος συνεχίζει να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Αννα, ακόμη και ως ηθικό αυτουργό, για τον θάνατο του γιου του, παρόλο που όλα πια αποδεικνύουν το αντίθετο. Η Αννα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσει κρυφά βοήθεια από τον Γεράσιμο. Ο Νίκος είναι έτοιμος να παρατήσει την οικογένειά του και να το σκάσει με τη Δώρα. Θα δεχτεί η Δώρα; Ο Θοδωρής και ο Ακης βρίσκονται στριμωγμένοι από τη μαφία. Τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να γλιτώσουν; Η Υβόννη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από εκεί. Η βοήθεια, όμως, θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.50

Η Κασσιανή πείθει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Ο Πέτρος μένει πίσω να την περιμένει. Η Κύρα καταλαβαίνει πώς κινδυνεύει στα χέρια του Παράσχου και προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις και εκείνη προκειμένου να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του. Ο Σταυρίνος ετοιμάζεται για το θαύμα, ενώ οι προσπάθειες της Γιάννας να τον αποτρέψει θα πέσουν στο κενό. Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και η Πολυξένη κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα, για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Η Θάλεια, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο κακός χαμός πριν το αγώνισμα - «Φύγε, δεν σου αξίζει να είσαι εδώ»

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - «Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αισθάνεσαι ότι όλα είναι στην τύχη και ζούμε κατά τύχη μάλλον»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή