Πώς ξεκινά η εβδομάδα για τη μυθοπλασία – Όσα θα δούμε στις σειρές

Οι παραγωγές μυθοπλασίας στη βραδινή ζώνη θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον
instagram
5'

Κάθε Δευτέρα βράδυ, το κοινό επανέρχεται στις τηλεοπτικές του συνήθειες με τις σειρές να κατακλύζουν την prime time. Αυτή η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με καταιγιστικές εξελίξεις στις αγαπημένες παραγωγές μυθοπλασίας -που επιστρέφουν στη θέση τους μετά τις αλλαγές λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Ένα καινούργιο εύρημα φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Μπουραντάδων. Η Βικτώρια κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ανάκριση, όμως στο Βρεφοκομείο την περιμένει κάτι χειρότερο. Ο Χριστόφορος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στην τράπεζα, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Πάρης προσπαθεί να συνηθίσει την καινούργια κατάσταση μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, όμως η συνεργασία τους στον «Παράδεισο των Κυριών» δεν τον βοηθά να προχωρήσει. Πρέπει να πάρει μια απόφαση για το αν θα φύγει αυτός ή η Αμαλία από το μαγαζί… Ο Αναγνώστου, απελπισμένος, ζητάει για ακόμη μία φορά από τον Ζήση να τον βοηθήσει να εντοπίσουν τον Χρηστίδη. Ο Αγης συνεχίζει τη σχέση του με την Ντέπυ, ώστε να τιμωρήσει τον πατέρα του, όμως η Ντέπυ αρχίζει να του ζητάει περισσότερα, κάνοντάς τον να έχει δεύτερες σκέψεις.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Η Δήμητρα το σκάει από το σπίτι του Δημοσθένη, αλλά χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι τον Δημοσθένη στο στόχαστρο. Η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής φέρνει χαρές στην οικογένεια και ο Ισίδωρος αποφασίσει να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία. Ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης δυσαρεστείται από τα έσοδα του ελαιώνα και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι το επαγγελματικό του μέλλον είναι αμφίβολο. Η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει τη Μυρτάλη σε αδιέξοδο, αλλά η Ισμήνη προτείνει να της δώσουν μια ευκαιρία ακόμα. Η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Η Αιμιλία, έπειτα από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σχοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή. Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία με τον Αστέρη να μείνει μακριά της. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδελφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της με τον Αστέρη. Η Ελενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη, ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία, που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η σχέση της Νάντιας με την Τζένη αλλάζει, ενώ ο Μανώλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1 22.00

Ο Αλέκος συνεχίζει να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Αννα, ακόμη και ως ηθικό αυτουργό, για τον θάνατο του γιου του, παρόλο που όλα πια αποδεικνύουν το αντίθετο. Η Αννα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσει κρυφά βοήθεια από τον Γεράσιμο. Ο Νίκος είναι έτοιμος να παρατήσει την οικογένειά του και να το σκάσει με τη Δώρα. Θα δεχτεί η Δώρα; Ο Θοδωρής και ο Ακης βρίσκονται στριμωγμένοι από τη μαφία. Τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να γλιτώσουν; Η Υβόννη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από εκεί. Η βοήθεια, όμως, θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.50

Η Κασσιανή πείθει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Ο Πέτρος μένει πίσω να την περιμένει. Η Κύρα καταλαβαίνει πώς κινδυνεύει στα χέρια του Παράσχου και προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις και εκείνη προκειμένου να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του. Ο Σταυρίνος ετοιμάζεται για το θαύμα, ενώ οι προσπάθειες της Γιάννας να τον αποτρέψει θα πέσουν στο κενό. Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και η Πολυξένη κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα, για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Η Θάλεια, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο κακός χαμός πριν το αγώνισμα - «Φύγε, δεν σου αξίζει να είσαι εδώ»

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - «Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αισθάνεσαι ότι όλα είναι στην τύχη και ζούμε κατά τύχη μάλλον»