Survivor All Star: Οι ήρεμες δυνάμεις, οι πεσμένοι αγωνιστικά παίκτες και οι στρατηγοί των εντάσεων

Σε ένα Survivor All Star, τελικά, μετρούν τα αγωνίσματά ή οι κλίκες;

Survivor All Star: Οι ήρεμες δυνάμεις, οι πεσμένοι αγωνιστικά παίκτες και οι στρατηγοί των εντάσεων
Skai
2'

Στους περισσότερους all star κύκλους του «Survivor», που βλέπουμε και σε δίκτυα του εξωτερικού, τη μεγαλύτερη σημασία έχουν οι στίβοι μάχης και το αγωνιστικό κομμάτι. Στο δικό μας όμως «Survivor All Star», πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εντάσεις και οι κλίκες.

Στρατηγός στις προαναφερθείσες είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Με καυστικό σχολιασμό και λόγο για όλα όσα συμβαίνουν, απασχολεί κυρίως με την υποομάδα που έχει δημιουργήσει και τις δηλώσεις του παρά με τη δυναμική του στους αγώνες αφού μετρά μονάχα 22 νίκες στους 58 αγώνες που έχει παίξει. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Ελευθερία Ελευθερίου. Από την πρώτη ημέρα που κατέφτασε στον Άγιο Δομίνικο κρατά τα ηνία στους καβγάδες (ποιος ξεχνά το πρόσφατο περιστατικό με τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο, αλλά και τα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο). Την ίδια ώρα, αγωνιστικά δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει αφού έχει 2 μόλις νίκες σε 11 αγώνες.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης. Χωρίς να μπλέκεται στα περιστατικά που εκτυλίσσονται, ο νικητής του «Survivor 2021» είναι στην πρώτη θέση των στατιστικών αφού έχει κερδίσει 42 στους 57 αγώνες. Ήρεμη δύναμη είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Πάλης, αν και δεν μετρά πολλές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έχει μπορέσει να κερδίσει 7 φορές και έχει παίξει 11 αγώνες. Η στάση του, μάλιστα, στο ριάλιτι επιβίωσης τον κάνει εξαιρετικά αγαπητό στους τηλεθεατές. Από τα κορίτσια ξεχωρίζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο «Survivor All Star» σημειώνοντας 44 νίκες στους 64 αγώνες.

Έκπληξη προκαλούν και τα στατιστικά ορισμένων συμμετεχόντων που είχαν μπει με υψηλές προσδοκίες στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετρά 20 νίκες στους 42 αγώνες, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος μόλις 18 νικητήριους αγώνες σε 47 ματσαρίσματα. Χαμηλές είναι και οι επιδόσεις του Γιώργου Κόρομι, που -παρά τα σωματικά του προσόντα- μετρά 20 νίκες στα 40 ματς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή