Survivor All Star: Έβαλε τα κλάματα η Ελευθερίου λόγω Μαρτίκα - «Ζω το θέατρο του παραλόγου»

Survivor All Star: «O καραγκιόζης αντί να ζητήσει μια συγγνώμη...» - Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor All Star: Έβαλε τα κλάματα η Ελευθερίου λόγω Μαρτίκα - «Ζω το θέατρο του παραλόγου»
2'

Κλαίγοντας με λυγμούς σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου τα όσα ειπώθηκαν εναντίον της στο Συμβούλιου του νησιού από τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος την χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ψεύτρα και κλέφτρα.

Παράλληλα, την θεωρεί υπεύθυνη για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το παιχνίδι, με την τραγουδίστρια να ξεσπά για όσα άκουσε:

«Θεωρείς ότι είναι ωραίο να κάνω την έξοδό μου από το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο;
Αυτό είναι που με πνίγει…», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Βγαίνει ο Μαρτίκας μπροστά και λέει για ηθική και λύτρωση; Και να κάθομαι εγώ δίπλα του και να λέω ''ο καραγκιόζης, από το να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη βγαίνει και εκλιπαρεί τον κόσμο για ηθική και λύτρωση''».

Μάλιστα ανέφερε ότι τα λόγια του Μαρτίκα ενδέχεται να της προκαλέσουν προβλήματα στην επαγγελματική της καριέρα: «Ζω το θέατρο του παραλόγου την ίδια ώρα που με έχει εκθέσει στο πανελλήνιο και μπορεί να μου στοιχίσει στη δουλειά μου αυτό το πράγμα».

Έντονα ενοχλημένη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον συμπαίκτη της:

«Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος. Έχει έρθει εδώ μόνο για να μας ανακατεύει. Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει», είπε η παίκτρια των Κόκκινων.

Ποια ομάδα κερδίζει

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι Μπλε είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας από τους Κόκκινους. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκινητικές, αφού τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών» για πρώτη φορά θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Το ενδιαφέρον όλων, όμως, θα στραφεί και στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς εκεί θα ανακοινωθεί μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Προφανώς και είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας, κάτι που θα συμβεί σύμφωνα με τα spoilers.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει ήδη «πακετάρει» και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή