Κατερίνα Καινούργιου: «Και μένα Κατίνα με λένε, δεν είναι κάτι τόσο κακό»

Η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Στάθη Σχίζα και την χαρακτήρισε κατίνα, ανήθικη και τραγική

Κατερίνα Καινούργιου: «Και μένα Κατίνα με λένε, δεν είναι κάτι τόσο κακό»
2'

Η Κατερίνα Καινούργιου τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα είδε να γίνονται χθες στο Survivor All Star και μίλησε με έντονους χαρακτηρισμούς για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ», τόνισε στη συνέχεια.

«Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα», συνέχισε εξοργισμένη η παρουσιάστρια.

«Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει για τον χαρακτηρισμό “κατίνα” στην τραγουδίστρια, με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που έλαβε.

«Αυτό με το κατίνα, επειδή το χρησιμοποίησα και εγώ την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια λαϊκή ρήση. Και μένα Κατίνα με λένε. Κατερίνα, Κατίνα δεν είναι κάτι τόσο κακό. Εγώ που με λένε Κατερίνα, δεν προσβάλλομαι. Το λέω γιατί διάβασα διάφορα. Δεν είναι Twitter, είναι από κάποιους που έχουν γίνει σχολιαστές των πάντων» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή