Σασμός Spoiler: Θα καταφέρει ο Αντώνης να κρατηθεί στη ζωή;

Ο Αντώνης είναι το πρόσωπο των ημερών στον «Σασμό» του ALPHA
Glomex
2'

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Από χθες, ειδικά, με τη σφαίρα που δέχτηκε ο Αντώνης, οι φανατικοί αγωνιούν για την πορεία της υγείας του.

Απόψε, στις 21.00, θα δούμε τον Αντώνη να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ, που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στον Νικηφόρο.

Στα επόμενα επεισόδια, η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου. Και ενώ ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα, η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Ελενα.

Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο. Ο Βαγγέλης τής κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανώλης, προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Σασμός - Τι έκανε το Survivor All Star

Σασμός: Καρέ - καρέ η σκηνή που ο Αντώνης πυροβολήθηκε

Σασμός: «Λύγισε» το Twitter με τη γενναία πράξη του Αντώνη για τη Μαρίνα