Μαύρο Ρόδο Spoiler: Σε ποιον θα «προδώσει» η Ελισάβετ το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ δεν μπορεί να κρύψει όσα την βασανίζουν και αποφασίζει να μιλήσει.
2'

Το «Μαύρο Ρόδο» μπορεί να μην προβληθεί, απόψε, στο MEGA, όμως τα επόμενα επεισόδια βάζουν φωτιά στους τηλεθεατές.

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Τελεσίγραφο λαμβάνει από τον Μανώλη και την Ευτυχία η Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Παράλληλα, η Φιλαρέτη αρχίζει να βρίσκει στοιχεία και πρόσωπα σε σχέση με τον εξαφανισμένο γιο της. Ο Θέμης αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Τέλος, ο Πέτρος θα πάθει σοκ από αυτά που ακούει από το στόμα του Λευτέρη.

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν τα στοιχεία εναντίον της οι Δημακούληδες. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει, επιτέλους, πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα. Ο Βίκος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τούς βλέπει.

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πλάνα από το σπίτι του Μιχαήλ Ταμπακάκη στο κέντρο της Αθήνας

Μαύρο Ρόδο: Τζίφος η ερωτική σκηνή Βίκου - Αλεξίας!

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος και η Αλεξία έρχονται ακόμα πιο κοντά και ένας νέος έρωτας γεννιέται