Survivor All Star: Υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας που «αρπάχτηκε» με όλους

Survivor All Star: Το πρόσωπο της ημέρας ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο Τάκης Καραγκούνιας.
Survivor All Star: Υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας που «αρπάχτηκε» με όλους
Glomex/ΣΚΑΪ
1'

Οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, πλέον, στο Survivor All Star. Ειδικότερα όταν στις διαμάχες εμπλέκονται παίκτες όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, που δεν… φημίζεται για την ψυχραιμία του, τα πράγματα δεν θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ήταν αυτός που κλήθηκε να την κρατήσει «ζωντανή» στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα τα νεύρα του να χτυπήσουν… κόκκινο. Η τάση του, βέβαια, για καυγά ήταν εμφανής από το πρώτο run που έκανε όπου ο Νίκος Μπάρτζης υποστηρίζει πως του έριξε γονατιά.

Στη συνέχεια, με τους μπλε να αναλύουν τα «γιατί» της ήττας τους από τους κόκκινους, ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά, άνοιξε νέα κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που συνήθως υποστηρίζει τον Τάκη Καραγκούνια, βγήκε κάποια στιγμή εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη του και φαίνεται πως επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, πάντως, τα είχε βάλει περισσότερο με τον Ηλία Γκότση. Μάλιστα άρχισε να του φωνάζει πως δεν φέρθηκε «αντρίκια», υπογραμμίζοντας πως «η γνώμη ενός άντρα είναι για να λέγεται», εννοώντας πως έπρεπε να μιλήσει για τη διαφωνία του στα ματσαρίσματα με τους κόκκινους και να μην κρίνει εκ των υστέρων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή