Survivor All Star: Κρυφές συναντήσεις για Σάκη και Μαριαλένα - Τι είπε η Τζο Μαριδάκη

Survivor All Star: Η Τζο Μαριδάκη έκανε μία αποκάλυψη αναφερόμενη στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λέγοντας πως οι δυο τους συναντιούνται κρυφά τα βράδια. 
1'

Σε μία αποκάλυψη για το μοναδικό, τουλάχιστον επίσημα ζευγάρι του Survivor All Star προχώρησε η άρτι αφιχθείσα από Άγιο Δομίνικο, Τζο Μαριδάκη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η Τζο Μαριδάκη μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη αναφερόμενη στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λέγοντας πως οι δυό τους συναντιούνται κρυφά τα βράδια.

Αρχικά μιλώντας για το ζευγάρι είπε: «Θεωρώ πως ο Σάκης Κατσούλης ευνοεί την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από άποψη ματσαρισμάτων. Πολλές φορές έλεγε για παράδειγμα στη Σταυρούλα να μην την επιλέξει. Δεν ξέρω αν το έκανε στρατηγικά, θεωρώ πάντως ότι τα δύο παιδιά είναι πολύ ευνοημένα, που έχουν ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι δύο παίκτες συναντιούνται τα βράδια, κρυφά, ενώ όπως είπε ναι μεν καταλαβαίνει ότι είναι μαζί και έχουν ανάγκη να βλέπουν ο ένας τον άλλον, από την άλλη όμως θεωρεί ότι είναι άδικο για τις δύο ομάδες.

«Παρόλο που είναι σε διαφορετικές ομάδες, εκείνοι συναντιούνται. Τα βράδια συναντιούνται. Από τη μια το καταλαβαίνουμε, γιατί είναι μαζί, οπότε θέλει να δει ο ένας τον άλλον, αλλά από την άλλη, είναι άδικο, γιατί για κάποιον λόγο τους χώρισε η παραγωγή», τόνισε η Τζο Μαριδάκη.