Survivor All Star Spoiler (02/04): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος

Εκπλήξεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star - Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και ποιος παίκτης θα βρεθεί στον τάκο
2'

Ακόμα περισσότερες ανατροπές αναμένεται να φέρει η εβδομάδα που ξεκινάει στο Survivor All Star έπειτα από τις αναπάντεχες αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη.

Η αναδιαμόρφωση στις ομάδες έδειξε να ευνοεί τους Κόκκινους οι οποίοι έκαναν το «απόλυτο» στις ασυλίες και είδαν τέσσερις Μπλε παίκτες να βρίσκονται στον τάκο, με την Ελένη Χαμπέρη να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Κι ενώ οι Μπλε προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια ενός ακόμη μέλους της ομάδας του έρχεται μια ανακοίνωση - έκπληξη από τον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού όπως βλέπουμε και στο trailer ενημερώνει τους παίκτες ότι για να γίνουν ισάριθμες οι δύο ομάδες θα πρέπει ένας ή μία Survivor να περάσει από την Κόκκινη στη Μπλε.

Η επιλογή του παίκτη θα γίνει από τους Survivors της Μπλε ομάδας η οποία χρειάζεται ένα δυνατό αγωνιστικά, νέο μέλος. Ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να είναι τα φαβορί

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες θα δώσουν για μια ακόμη φορά για την εξασφάλιση της ασυλίας. Ωστόσο το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει και σύμφωνα με τις διαρροές, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα βρουν ξανά το δρόμο για τη νίκη.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έτσι οι Μπλε επιστρέφουν στο Συμβούλιο του νησιού και βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί δεν θα δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη καθώς από την κάλπη θα προκύψει το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου