Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τράβηξε… μαχαίρι για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου – «Πάγωσε» ο Πορφύρης

Masterchef: Η φιλία του Γιώργου Πορφύρη με τη σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στα social media, μάλλον δεν άρεσε και τόσο στον σεφ…

Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τράβηξε… μαχαίρι για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου – «Πάγωσε» ο Πορφύρης
1'

Με το καθιερωμένο Master Class συνεχίστηκε την Κυριακή (2/4) το Masterchef. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να δείξει τεχνικές και μυστικά στους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού. Όπως συνηθίζει ο γνωστός σεφ, ήταν αρκετά χαλαρός και έκανε αστεία με τους παίκτες. Ο Ηλίας ήταν αυτός που τον ρώτησε πως περνάει τώρα που έγινε πατέρας και απέκτησε γιο.

«Εγώ περνάω εξαιρετικά. Ο μικρός είναι φοβερός». Στη συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση του Γιώργου Πορφύρη για το αν του μοιάζει το παιδί του: «Δεν θέλουμε να μας μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του;». Εκεί, ο Πορφύρης απάντησε πως έχει δει τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. «Ε, ωραία, να μοιάσει στη μαμά του ρε φίλε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Γιώργος Πορφύρης, όμως, το πήγε ένα… βήμα παρακάτω και αποκάλυψε πως είναι φίλοι στο Facebook με τη σύντροφο του Κουτσόπουλου. Τότε ο σεφ πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο, και γύρισε προς τον Παύλο που τον βοηθούσε, λέγοντας «παιδί μου συνέχισε λίγο, έχω μια δουλειά», πηγαίνοντας προς τον Πορφύρη. Προφανώς και ο σεφ έκανε πλάκα, με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια στο πλατό του Masterchef.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή