Οι σειρές ξεκινούν με δυνατά επεισόδια την εβδομάδα - Spoilers που ιντριγκάρουν

Τι θα δούμε σε Σασμό, Γη της Ελιάς και στις υπόλοιπες αγαπημένες παραγωγές

Σασμός
4'

Το βράδυ της Δευτέρας, στη μικρή οθόνη, η μυθοπλασία είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Οι σειρές ξεκινούν δυναμικά και τα επεισόδια αναμένονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Στον ALPHA, στις 20.00, «Ο Παράδεισος των Κυριών», επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η Λιζέτα προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να την αφήσει να φύγει με την Ειρηνούλα για την Αμερική και έχει την υποστήριξη από ανθρώπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Ο Μάρκος παίρνει μια μεγάλη απογοήτευση και περνάει μια μεγάλη ταραχή, ενώ η Ολγα με τον Πάρη στριμώχνουν τον Αποστόλη για το θέμα του ακινήτου όπου στεγάζεται ο «Παράδεισος». Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Αμαλία για την απόλυση της Μιράντας και τα προβλήματα για τη Φωφώ διογκώνονται. Ο Πασχάλης με την οικογένειά του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και η Βικτώρια βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση.

Στις 21.00, τη σκυτάλη παίρνει ο «Σασμός». Ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια. Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Στο ΜEGA, στις 21.00, το ενδιαφέρον τραβά «Η Γη της Ελιάς». Η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του Φίλιππου να βοηθήσει την Ειρήνη, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Η Ισμήνη επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται. Η Ασπασία αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Δημοσθένη και του επιβάλλει την παρουσία της Δήμητρας στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης, υπό άκρα μυστικότητα, πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω κι ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει. Η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο. Η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση.

Στις 22.50, στο μεγάλο κανάλι, το «Μαύρο Ρόδο» θα συντροφεύσει το κοινό για μία ώρα. Ο Γεράσιμος, για ακόμα μία φορά, εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός στο δρόμο της Ελισάβετ για να τη σώσει. O Πέτρος δεν βρίσκει πουθενά την Ελισάβετ και έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του. Το κλίμα ανάμεσα στον Βίκο και τον Θέμη αρχίζει να δυναμιτίζεται. Ο Βίκος παρακολουθεί τις συνομιλίες του Θέμη και του Παράσχου. Οι υποψίες του για τον Παράσχο, επιβεβαιώνονται. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να ξαναγυρίσει στη Γερακιανή και εκείνη το σκέφτεται σοβαρά. Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα, για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που είχε πάρει από τον πατέρα του. Ο Θέμης βγαίνει εκτός εαυτού, όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μικροκάμερα παρακολούθησης στο γραφείο του, και ζητάει από τους άντρες της σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. Ο Παράσχος αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια. Ο Γεράσιμος, σε απόγνωση, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όσον αφορά στον ΑΝΤ1; Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται στις 22.00. Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτ μπαγκάζ του Άκη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών. Άκης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Πώς βρέθηκε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ; Θα καταφέρουν τα παιδιά να αποδείξουν την αθωότητά τους; Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη δοκιμάζεται και πάλι. Η σύλληψη των παιδιών, όμως, δεν τους αφήνει περιθώρια για εξηγήσεις. Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά. Ο Σπύρος είναι, για μία ακόμα φορά, σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. Η αποφυλάκιση του Αλέκου θα πιάσει την Υβόννη απροετοίμαστη. Είναι σίγουρη ότι ο Αλέκος δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι εκείνη είπε ψέματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή