Survivor – Πιλίδης: Γιατί μπήκα στο παιχνίδι - Στην αρχή δεν ήθελα

Άλλα περίμενε και άλλα βρήκε ο πρώην παίχτης του ριάλιτι, όπως περιέγρψε εξηγώντας τους λόγους γιατί ενώ αρχικά αρνήθηκε να μπει, τελικά δέχθηκε
screenshot
1'

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή του από το survivor, και την επιστροφή του στην Ελλάδα, μαζί με τον Ηλία Γκότση, βρέθηκε καλεσμένος στη μεσημεεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι».

Ο πρώην παίχτης, αποκάλυψε ότι αρχικά είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, ωστόσο μετά τον αποκλεισμό του από τους αγώνες για μία διετία, το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να πάρει μέρος. Παραδέχθηκε ότι τον πρώτο μήνα προβολής του παιχνιδιού δεν το παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να συμμετάσχει.

Ωστόσο όπως διαπίστωσε τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ήξερε και δεν είχε καμία σχέση ούτε καν με το περσινό. «Ήρθαμε αντιμέτωποι με πράγματα που δεν ξαναπεράσαμε» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που λένε άλλα μπρστά σου και άλλα από πίσω σου» σημείωσε με νόημα ο Γιωρίκας Πιλίδης, αναφέροντας πως ο Ηλίας Γκότσης τον απομάκρυνε από κάποιες καταστάσεις.