Survivor All Star: Στα όριά τους οι παίκτες της Μπλε ομάδας – Μεγάλος καυγάς για στημένη ψηφοφορία

Survivor All Star: Τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση παρακολουθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
facebook.com/SurvivorGreece
3'

Αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας άφησε «αιχμές» για την επιλογή του Νίκου Μπάρτζη να επιλέξει την Σταυρούλα από την αντίπαλη ομάδα.

Πρωταγωνίστρια» νιώθει η Ελευθερία

Η Ελευθερία Ελευθερίου ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής για ακόμα μια φορά.

Η παίκτρια ψηφιζόταν και στην παλιά της ομάδα αλλά και από τη μέρα που πήγε στους Μαχητές η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Κάνοντας στο επεισόδιο της Δευτέρας δηλώσεις στην κάμερα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε ότι βαρέθηκε να ψηφίζεται και νιώθει πλέον αρκετά κουρασμένη από τις συνεχείς ψηφοφορίες.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είπε η παίκτρια των Μπλε.

«Καρφιά» Βασάλου σε Ελευθερίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε την υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο επεισόδιο του «Survivor All Star».

Ο παίκτης ανέφερε τα εξής: «Εγώ είμαι διχασμένος δεν ξέρω αν όντως έχει δίκιο ή άδικο βέβαια. Η έπαρση πάντα πληρώνεται. Αλλά όπως και να έχει, δεν ξέρω αν όντως, έπρεπε να βγει ο Σπύρος ή η Ελευθερία σήμερα».

Οι Μαχητές έφαγαν εξωτικά φρούτα με μια εσάνς από... σκουλήκια

Η πείνα έχει θερίσει για τα καλά τους Μαχητές, οι οποίοι χάνουν συνεχόμενα τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα αγωνίσματα.

Στην προσπάθειά τους για κάτι που θα κάνει τα στομάχια τους να σταματήσουν να γουργουρίζουν για λίγο ο Σπύρος Μαρτίκας και η Μελίνα Μεταξά ξεχύθηκαν στο δάσος.

«Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις ότι υπάρχει Θεός» είπε αρχικά ο Μαρτίκας όταν ανακάλυψε τρία δέντρα με περίεργους καρπούς. Μαζί με τη Μελίνα μοίρασαν τα περίεργα φρούτα στα κορίτσια της ομάδας τους για να δυναμώσουν πριν το αγώνισμα ασυλίας.

Μάλιστα δεν δίστασαν να φάνε τα φρούτα αυτά μαζί με σκουλήκια. Κάποιες σοκαρίστηκαν, κάποιες άλλες πάλι έδειξαν γενναίες σαν τον Μαρτίκα.

Το σοκ του Σάκη

Σοκ έπαθαν από τη φάρσα του Γιώργου Λιανού οι Διάσημοι, οι οποίοι δεν πίστευαν με τίποτα την πλάκα που τους έκανε ο παρουσιαστής στο Κυριακάτικο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor All Star.

Ειδικότερα ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φυσούσαν και δεν κρύωνε και ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τη φάρσα αυτή.

«Γιώργο τι μου έκανες απορώ πως κρατήθηκες και δεν γέλασες. Απορώ πως κοιμήθηκα χθες το βράδυ. Ήμουν error μέχρι σήμερα το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Διασήμων.

Σαρωτικοί οι Κόκκινοι

Στο στίβο μάχης, οι ομάδα των Κόκκινων επικράτησε για άλλη μια φορά σχετικά εύκολα με 2-0.

Νέοι υποψήφιοι για τους Μπλε και μεγάλη ένταση στους Μαχητές

Την Κυριακή οι Μπλε έβγαλαν στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου.

Απόψε που έχασαν τη δεύτερη ασυλία ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ανακοίνωση των δύο ονομάτων έφερε αναστάτωση στους δύο πάγκους, ενώ οι Μπλε δείχνουν ομάδα που είναι εντελώς διαλυμένη.