Survivor All Star: Μαρτίκας και Μπάρτζης οι νέοι υποψήφιοι - «Λύγισαν» από την πείνα οι Μπλε

Survivor All Star: Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης είναι επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Μαρτίκας και Μπάρτζης οι νέοι υποψήφιοι - «Λύγισαν» από την πείνα οι Μπλε
Ο Γιώργος Λιανός.
Glomex
2'

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Oι Κόκκινοι πήραν νίκη και οδήγησαν τους μπλε στην κάλπη για άλλη μια φορά. Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν σε νέα ρήξη στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την ανακοίνωση για τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης συμπληρώνει την τριάδα, ένα πρόσωπο – έκπληξη για την ομάδα των μπλε, καθώς παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες.

Μπλε: Έφαγαν φρούτο με σκουλήκια

Η πείνα έχει χτυπήσει κόκκινο στο Survivor και οι παίκτες της Μπλε ομάδας βρήκαν ορισμένα δέντρα με καρπούς, τους οποίους μάζεψαν.

«Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις ότι τελικά υπάρχει Θεός κι εμφανίζεται μπροστά σου. Εκεί που πεινάς φοβερά, εμφανίζονται τρία δέντρα με έναν φοβερό καρπό που δεν έχω ξαναφάει… Ακόμα και σκουλήκια να έχει μέσα, θα το φάμε γιατί πραγματικά πεινάμε» είπε ο Σπύρος στο Survivor.

Τελικά η πρόβλεψή του επιβεβαιώθηκε, αφού ο καρπός της Ελευθερίας Ελευθερίου είχε μέσα ένα σκουλήκι κι ο Σπύρος τον πήρε από τα χέρια της για να τον φάει. «Τα άσπρα σκουλήκια τρώγονται» σχολίασε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Στα όριά τους οι παίκτες της Μπλε ομάδας – Μεγάλος καυγάς για στημένη ψηφοφορία

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές κατεβάζουν «ρολά» για Πάσχα – Πότε σταματάει το Survivor All Star

Survivor All Star: Χαμός στη Μπλε ομάδα από τη νέα διπλή υποψηφιότητα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή