Survivor All Star - Αποκάλυψη Δαλάκα για την παράβαση: «Έπαιρνα 8 χάπια και δεν έτρωγα»

Εξηγήσεις για τον λόγο της αποβολής της από το Survivor All Star έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor All Star - Αποκάλυψη Δαλάκα για την παράβαση: «Έπαιρνα 8 χάπια και δεν έτρωγα»
2'

Για την αποβολή της από το Survivor All Star μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα στον ΣΚΑΪ. Η νικήτρια του Survivor 2019. «Μου αρέσει όταν κάνω κάτι να αναλαμβάνω την ευθύνη. Έκανα παράβαση, έφαγα. Όμως δεν ήμουν η μόνη που έχει φάει στο παιχνίδι για να αποβληθώ. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη αν δεν είχε φάει ποτέ κανείς. Όταν όλοι τρώνε δεν γίνεται να με αποβάλλεις. Αν είχα κινητό μέσα στο παιχνίδι, θα σχολίαζα τις εκπομπές» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά.

Η Κατερίνα Δαλάκα η οποία είχε αποβληθεί μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, δικαιολογώντας το γεγονός πως έφαγε ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού, σημείωσε: «Κανέναν δεν ενδιέφερε αν εγώ πήρα τη μάνα μου ή τον πατέρα μου. Έγινε αυτή η συζήτηση – όποιος με γνωρίζει σαν παίκτρια ξέρει ότι πήγαινα για τον τελικό- δεν ήταν ανάγκη επιβίωσης το κινητό. Το φαγητό όμως, ήταν. Δεν άντεχα άλλο, έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα. Πριν φύγω από την Ελλάδα είχα Covid, εκεί ο Covid μου γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και δεν έτρωγα. Μου είπαν να φύγω, εγώ είπα ότι θέλω να μείνω».

Παράλληλα τόνισε: «Δεν ήρθα να απολογηθώ, ούτε ήρθα να κρίνω αυτούς που με έκριναν. Ήρθα να δώσω την αλήθεια στα άτομα που πλήρωσαν για να με βγάλουν εμένα νικήτρια και να μου αλλάξουν τη ζωή οικονομικά. Ευχαριστώ και τον κ. Ατζούν που είναι ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος. Σ’ αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου.

Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Μπάρτζη. Κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης επειδή προφανώς ήθελε εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία που πραγματικά πρέπει να πάει στο Χόλιγουντ. Η ερμηνεία αυτή, με το τρέμουλο… Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη, μα ήμουν ανήξερη.

Ούτε η Ασημίνα έχει επικοινωνήσει, ούτε εγώ. Φάγαμε μια φορά, ένα σάντουιτς. Έκανα παράβαση, έπρεπε να τιμωρηθώ. Κάποια συγκεκριμένα άτομα από τη Μπλε εκβίασαν την παραγωγή ότι αν δεν φύγουμε… Ήμουν μια παίκτρια που ξέρουν ότι θα έφτανα μακριά, οπότε είναι λογικό να πατήσουν εκεί και να πουν να φύγει η Δαλάκα».

Σχετικές ειδήσεις

Μπο: «Το Survivor All Star είναι διακοπές πλέον - Είναι όλοι φάουλ εκεί μέσα»

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

Survivor All Star Spoiler (4/4): Η μάχη της συνεργασίας – Ποια ομάδα κερδίζει, ποιοι είναι υποψήφιοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή