Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ

Σοκαριστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Σασμό! Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Πετρή και χωρίζει την Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης χωρίζει την Αργυρώ
2'

Καταιγιστικές και ανατριχιαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός».

Σύμφωνα µε το περιοδικό My Tv, ο Μαθιός καταρρέει και προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά του. Ο άντρας µμεταφέρεται στο νοσοκομείο µε βαριά κρίση πανικού και χρήζει παρακολούθησης. Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις για τον Αστέρη δεν τελειώνουν εδώ. Η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το διαζύγιό τους και στη συνέχεια η πρώτη πηγαίνει µία βόλτα µε τη Στέλλα. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ τής αποκαλύπτει πως ο Πετρής είναι παιδί του Αστέρη και όχι του Σταύρου. Η δικηγόρος είναι σοκαρισμένη και της ζητάει να πει την αλήθεια. Πράγματι, η κοπέλα σκοπεύει να μιλήσει άμεσα στον Αστέρη.

Την επόμενη μέρα, η Αργυρώ ζητάει από τον αγαπημένο της να μιλήσουν, αλλά εκείνος πριν τη συναντήσει πηγαίνει να βρει τον Σταύρο. Ο τελευταίος είναι εξοργισμένος γιατί ο Βαγγέλης έχει κρυφακούσει µία συζήτηση και του έχει µεταφέρει πως η Αργυρώ σκοπεύει να πάρει το παιδί και µμαζί µε τον Αστέρη να µμετακομίσουν στην Αυστραλία. Για να την εκδικηθεί, λοιπόν, λέει στον Αστέρη πως το παιδί είναι δικό του και πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει. Η αντίδραση του Αστέρη είναι ακραία. Ο κόσμος του και όλα όσα γνώριζε γκρεμίζονται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ τού έλεγε ψέματα. Όταν τη συναντάει, της φέρεται σκληρά, της αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα και της ξεκαθαρίζει πως θέλει να μείνει μακριά του.

Ακόμη, της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο µε τον γιο του, βάζοντας όμως πάνω απ’ όλα το καλό του παιδιού. Η Αργυρώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς όλα τα όνειρα που έκανε γκρεμίστηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Αστέρης δεν της επιτρέπει να του μιλήσει και φοβάται πως δεν θα τη συγχωρέσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή