Survivor All Star: Έχουν κοκτέιλ στον Άγιο Δομίνικο; Η πιθανή «γκάφα» του Κόρο

Survivor All Star: Στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», ο Κόρο προσπάθησε να περιγράψει μια λέξη στη Σταυρούλα και μία φράση του έχει κάνει τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται.
Survivor All Star: Έχουν κοκτέιλ στον Άγιο Δομίνικο; Η πιθανή «γκάφα» του Κόρο
Glomex/ΣΚΑΪ
1'

Το «πες το αλλιώς» ήταν το παιχνίδι που έπαιξαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/4) οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες, όπως πάντα, με χιούμορ στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» όπως έχει ονομάσει αυτά τα χιουμοριστικά κουίζ, ωστόσο, φαίνεται πως η αρκετή χαλαρότητα οδήγησε σε… αποκαλύψεις.

Για λογαριασμό της κόκκινης ομάδας, ο Κόρο κλήθηκε να περιγράψει λέξεις και η Σταυρούλα να απαντήσει σε έναν από τους γύρους του παιχνιδιού. Η λέξη που έτυχε στους Διάσημους ήταν «Ζόμπι», με τον Κόρο να καλείται να δώσει περιγραφές χωρίς να χρησιμοποιήσει άλλες λέξεις κλειδιά. Ο παίκτης των κόκκινων πήγε να περιγράψει το ζόμπι χρησιμοποιώντας το γνωστό κοκτέιλ και είπε τη φράση «το έχουμε εδώ στον Άγιο Δομίνικο».

Η απορία που γεννήθηκε στους περισσότερους, είναι το αν οι παίκτες έχουν… απολαύσει το συγκεκριμένο κοκτέιλ ενώ συμμετέχουν στο Survivor All Star ή αν τα ήπιαν πριν ξεκινήσει ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο γέλιο το πρόσφερε η Σταυρούλα όταν ο Κόρο προσπαθούσε να της περιγράψει τη λέξη «τσαρούχι». Όταν της είπε ότι το φοράνε οι τσολιάδες στο Σύνταγμα, η Σταυρούλα απάντησε… γαλότσα, και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή