GNTM: Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το τέλος του ριάλιτι μόδας

Βίκυ Καγιά: Η κριτής του GNTM μίλησε στις κάμερες και έκανε τις αποκαλύψεις της.

GNTM: Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το τέλος του ριάλιτι μόδας
2'

Είναι από τα πρότζεκτ που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και έχω αποσπάσει θετικές αλλά και αρνητικές κριτικές. Το «GNTM», τόσο λόγω της επιτροπής όσο και λόγω των συμμετεχόντων και της απήχησης στους τηλεθεατές, έχει συζητηθεί πολύ. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έχει γίνει αρκετή κουβέντα για το αν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, το STAR κρατά τα δικαιώματα του ριάλιτι μόδας ωστόσο δεν είχε ληφθεί η απόφαση αν και πότε θα βγει στον αέρα τη χρονιά 2023-2024. Η απάντηση, όμως, ήρθε από τη Βίκυ Καγιά-μία γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με το πρότζεκτ.

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Η διάθεση μου είναι η καλύτερη. Το συμβόλαιο μου λήγει 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το ''Shopping star'' το έκανα μόνο του για δυο χρόνια πριν ξεκινήσω τα άλλα, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα. Από όσο ξέρω το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το “Fame Story”. Φορμάτ με τραγούδι δεν έχω κάνει ποτέ. Το κανάλι δεν μου έχει προτείνει ποτέ να κάνω πρωινό. Δεν ξέρω από που προκύπτει. Δεν συζητάω με άλλα κανάλια παράλληλα. Είναι το σύστημά μου αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Να σημειωθεί ότι το STAR προγραμματίζει για την επόμενη χρονιά δύο ριάλιτι σόου. «Ερχεται το “Fame Story” τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εύκολο να γίνει. Βλέπετε πώς είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “J2US” θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στις κάμερες πριν από κάποιες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραγωγός βρίσκεται σε συζητήσεις με το STAR για την επιστροφή της μουσικής ακαδημίας που συστήθηκε στο κοινό –πριν από αρκετά χρόνια- από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ένα ακόμη πρότζεκτ που συζητιέται στα γραφεία του STAR είναι η «Φάρμα». Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που ενδιαφέρουν τους ιθύνοντες.

Σχετικές ειδήσεις

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές κατεβάζουν «ρολά» για Πάσχα – Πότε σταματάει το Survivor All Star

Αλλάζει το πρόγραμμα του STAR για το Πάσχα – Πότε σταματά το «MasterChef»

ΣΚΑΪ: Τα πρότζεκτ που συζητιούνται για την επόμενη χρονιά - Τι γίνεται με το Survivor

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή