Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα «πηγαδάκια» - «Έφυγε η Ελευθερία, είναι ένα δώρο να συνεχίσουμε»

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.
Glomex
1'

Έστησαν «πηγαδάκια» οι παίκτες του Survivor All Star έπειτα από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου. Σύμφωνα με την Μπλε ομάδα η παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο συμβούλιο του «Survivor All Star» αποτελούσε τον πιο αδύναμο «κρίκο».

Ανάμεσά στους παίκτες που σχολίασαν την αποχώρηση ήταν και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δήλωσε για την αποχώρησή της: «Το “ευχαριστώ” απέναντι στον κόσμο είναι τεράστιο, πρώτον γιατί παρέμεινα στο παιχνίδι ,δεύτερον γιατί το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει ελπίδα για την μπλε ομάδα. Έφυγε η Ελευθερίου Ελευθερίου και έμεινε η Ρία. Έφυγε μία από τις πιο χαμηλά αγωνιστικά παίκτριες του φετινού Survivors. Eυτυχώς ο κόσμος μας έδωσε ό,τι καλύτερο, ένα δώρο, ελπίδα για να συνεχίσουμε».

«Μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με αγώνα ασυλίας, όλοι έχουμε πει ότι δυνάμωσε η ομάδα αφού έφυγε η Ελευθερία, πρέπει να μπούμε δυναμικά, να κερδίσουμε τον γυναικείο αγώνα μπας και κερδίσουμε και δεν ψηφιστούμε», είπε στην κάμερα του Survivor η Μελίνα Μεταξά.

«Η δυναμική της ομάδας άλλαξε, έφυγε η Ελευθερία, «πρέπει να το βρούν τα κορίτσια αλλιώς έχουμε μόνο καρύδα να φάμε», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star - Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πρέπει να το βρούν τα κορίτσια αλλιώς θα τρώμε καρύδα»

Survivor All Star - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά πόσο δύσκολα πέρασα στο παιχνίδι»