Σασμός Spoiler: Πότε θα προβληθούν νέα επεισόδια - Η απόφαση του Μανώλη θα φέρει την ανατροπή

Ο Σασμός λόγω του Πάσχα δεν θα προβληθεί για λίγες ημέρες.

Σασμός Spoiler: Πότε θα προβληθούν νέα επεισόδια - Η απόφαση του Μανώλη θα φέρει την ανατροπή
Glomex
2'

Ο Σασμός, θα επιστρέψει την Τετάρτη 19 Απριλίου με καταιγιστικές εξελίξεις καθώς τα γυρίσματα της σειράς σταμάτησαν λόγω Πάσχα. Όταν η σειρά μυθοπλασίας επιστρέψει ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, να εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Οσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι λέει ο Αντώνης στο παραμιλητό του κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του…

Την ίδια ώρα το γράμμα του Τόλη πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη που κρύβει τον καίει σαν φωτιά… Η Καλλιόπη ψάχνει την απάντηση που θα ανασχέσει τον κίνδυνο, ενώ ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο. Μια απόφαση του Μανώλη, όμως, θα φέρει την ανατροπή.

Τέλος, ο Μήτσος και ο Σταύρος αγωνιούν για τον Βαγγέλη, που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις δουλειές του Φαρμάκη. Ο Ευθύμης, από την άλλη, απολαμβάνει πια τη στήριξη του Λευτέρη, που παίρνει στους ώμους του την ενοχή. Καθώς το διαζύγιο είναι έτοιμο για να υπογραφεί, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να πει στη Στέλλα την αλήθεια για τον Πετράκη, ενώ ο Αντώνης παλεύει ανάμεσα στις σκιές της Ρέας και το πρώτο φως που φέρνει την ελπίδα!

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Παρέσυρε τα πάντα ο «Σασμός» - «Έπαιξε» χωρίς «Survivor»

Σασμός Spoiler: Απόψε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

Σασμός: Οι προσπάθειες του Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή