Survivor: Οι σοβαρότεροι τραυματισμοί που έχουμε δει

Κατά τη διάρκεια του Survivor, το κοινό έχει παρακολουθήσει παίκτες να τραυματίζονται σοβαρά και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο
2'

Το «Survivor All Star» επιστέφει απόψε, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με ένα επεισόδιο που θα έχει αγώνα ασυλίας αλλά και έναν τραυματισμό. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ο Σάκης Κατσούλης πέφτει από τον πάγκο και τραυματίζεται. Οι συμπαίκτες του τρέχουν να δουν τι συμβαίνει και μεταφέρεται στον γιατρό.

Κατά τη διάρκεια του «Survivor», στους κύκλους που έχουμε παρακολουθήσει, έχουν υπάρξει σοβαροί τραυματισμοί που σόκαραν τηλεθεατές και συμμετέχοντες. Ένας από αυτούς ήταν και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Η αθλήτρια, κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, χτύπησε κλαίγοντας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάστρεμμα.

Την ίδια σεζόν, ένας από τα μεγάλα φαβορί τότε, ο Άρης Σοϊλέδης, έκοψε την «ανάσα» των παικτών. Χτύπησε στον ώμο φωνάζοντας και κλαίγοντας. Η καλή του φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησε να τον βοηθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, σύντροφός του, η παραγωγή είχε επικοινωνήσει μαζί της και την ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του προκειμένου να μην ταραχτεί από τις εικόνες που μεταδόθηκαν.

Την ίδια μοίρα είχε και η Μαίη Εμμανουηλίδου. Από τη σύγκρουσή της με τον ξύλινο άξονα, σωριάστηκε κάτω και αμέσως έπιασε τον αυχένα της σφαδάζοντας από τους πόνους.

Στην ιστορία του «Survivor» έχει μείνει και ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη. Η παίκτρια τραυματίστηκε σοβαρά, λίγο καιρό αργότερα αποχώρησε, ακολούθησαν επεμβάσεις ενώ η ίδια κινήθηκε νομικά κατά της παραγωγής καθώς θεώρησε ότι δεν την φρόντισαν και στήριξαν όπως θα έπρεπε.

Ο Νίκος Μπάρτζης μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου, όμως το 2021 είχε αποχωρήσει οικειοθελώς. «Νας σας ενημερώσω ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο από ότι φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον μηνίσκο του», είχε πει τότε ο Γιώργος Λιανός. Λίγες ημέρες μετά, ο νεαρός αγρότης αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα καθώς η υγεία του προείχε.

Σχετικές ειδήσεις

Πότε θα δούμε νέα επεισόδια σε σειρές και Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τον Σάκη - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα μετά το Survivor All Star