Survivor All Star: Απογοήτευση Ασημακόπουλου για την υποψηφιότητά του– Αγώνας απόψε με τους Τούρκους

Survivor All Star - Spoiler: Νέα ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού - Τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
Glomex
4'

Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση στο προχθεσινό Συμβούλιο του Νησιού και δεν μπορεί να το «χωνέψει» θεωρώντας πώς πρόκειται για σχέδιο από τους παίκτες της μπλε ομάδας.

«Ακραία διπλωμάτης ο Μάριος, όπου φυσάει ο άνεμος ο Ασημακόπουλος»

Την γνώμη του για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και τον τρόπο που τοποθετήθηκαν σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ειδικότερα χαρακτήρισε ακραία διπλωμάτη τον Μάριο Πρίαμο ενώ για τον Ασημακόπουλο ανέφερε ότι πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

«Είναι υποτιμητικό για τον Στάθη το ότι τον αναφέρει»

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Μαρτίκα με τον Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη σχολίασε ότι «είναι υποτιμητικό για τον Στάθη το ότι τον αναφέρει».

Αποχώρησε κλαίγοντας ο Μπόγδανος

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Έδωσε πρώτα τον λόγο στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ψηφίστηκε για άλλους λόγους και όχι αγωνιστικούς με αποτέλεσμα να είναι αρκετά απογοητευμένος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι ήταν αρκετά πιεσμένος ψυχολογικά επειδή ήταν πολύ κοντά με τον Νίκο. Δήλωσε ότι ο Μπάρτζης δεν τον πλησιάζει για να συζητήσουν.

«Ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά με τον Νίκο έξω από το παιχνίδι είμαστε αρκετά κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί έχω κάνει πολλές από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν έχει δείξει τη θέληση να τα πούμε. Εγώ ξεκίνησα με την τοποθέτηση να τα πούμε πιο ομαδικά με διάλογο και ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα τα οποία εμένα με πόνεσαν, με στεναγχώρησαν δηλαδή. Γιατί για ένα παιχνίδι εγώ είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά. Τη φιλία», ανέφερε απογοητευμένος ο Ηλίας Μπόγδανος για τον μάλλον πρώην φίλο του. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον αγαπάω και τον έχω αγαπήσει.

Τότε ο Νίκος Μπάρτζης απηύθυνε τον λόγο στον συμπαίκτη του και τον κατηγόρησε για στρατηγική λέγοντας πως εκείνος έχει μιλήσει μαζί του.

Τότε ο Ηλίας Μπόγδανος απομακρύνθηκε κλαίγοντας από το παιχνίδι με τη Σταυρούλα Χρυσαείδη να τρέχει κοντά του και να τον συμβουλεύει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στεναχωρεί, πάρα πολύ με στεναχωρεί».

«Το πρωί όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη»

Οι Κόκκινοι ευχαριστήθηκαν ένα τρομερό πασχαλινό τραπέζι μετά τη νίκη τους με αποτέλεσμα να έχουν ένα δύσκολο βράδυ λόγω βαρυστομαχιάς εκτός από... τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος ξύπνησε με άγριες διαθέσεις.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι ο παίκτης έβλεπε προβατάκι στον ύπνο του και είχε έντονη βουκολική αίσθηση.

«Σαν τον βόα ξάπλωσα που έχει το θήραμα μέσα στο στομάχι του και προσπαθεί να το χωνέψει. Το πρωί σηκώθηκα πάρα πολύ όμορφα γιατί είδα και ωραία όνειρα. Μετά το πολύ κρέας ξέρεις... όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη. Σηκωθήκαμε πάρα πολύ ωραία και με αυτή την αίσθηση λοιπόν έχουμε έρθει εδώ σήμερα λοιπόν να παίξουμε, να κερδίσουμε και να πάμε χωρίς απώλειες στο Συμβούλιο».

Νέα νίκη για τους Κόκκινους

Στον αγώνα ασυλίας επικράτησε η Κόκκινη ομάδα εύκολα με σκορ 10-4.

Ασημακόπουλος ο πέμπτος..

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση.

Η κάλπη έβγαλε σαν πέμπτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σύμφωνα με τον παίκτη, έλαβε 5 άδικες ψήφους έναντι του Αγόρου που έλαβε 4.

Έτσι, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας, Πάνος Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μεικτός αγώνας με τους Τούρκους

Το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Survivors, κάτι που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες.

Όπως αποκαλύπτει το trailer, ο αγώνας αναμένεται σκληρός και το έπαθλο μεγάλο.

Τι λένε τα spoiler για την αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα με αποτέλεσμα ένας από τους να χάσει το πάρτι της Ένωσης.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή και έστω με διαφορά. Επομένως ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.