Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη μετά το Πάσχα ανάμεσα σε Survivor All Star και σειρές

Τηλεθέαση: Το ριάλιτι επιβίωσης «κονταροχτυπήθηκε» με τη «Γη της Ελιάς» και τους «Παγιδευμένους»
Glomex
2'

Η μικρή οθόνη επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, μετά το μικρό διάλειμμα για τις διακοπές του Πάσχα. Το «Survivor All Star» και κάποιες από τις παραγωγές μυθοπλασίας ρίχτηκαν και πάλι στην αρένα της τηλεθέασης με τους τηλεθεατές να αποδεικνύουν ότι δεν χάνουν τις τηλεοπτικές τους συνήθειες.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, το «Survivor All Star» στο ΣΚΑΪ σημείωσε 20,6% στο σύνολο και 19,5% στο δυναμικό κοινό. Όσο πλησιάζουμε στο πάρτι της ένωσης, το ενδιαφέρον μεγαλώνει και οι φανατικοί συντονίζονται για να δουν όλες τις εξελίξεις. Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA κράτησε το 25,8% του συνόλου και το 18,8% του δυναμικού κοινού. Το σίριαλ «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», που πήρε το lead in αφού δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα το «Μαύρο Ρόδο», έκανε 13% στο σύνολο και 11,7% στους τηλεθεατές 18-54.

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έκανε 13,7% στο σύνολο και 12,9% στο δυναμικό κοινό. Το «Ποιος Παπαδόπουλος;», που προηγήθηκε, έκανε 8,4% και 9,1% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ίδιου σταθμού έκανε 17,1% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό. Από σήμερα επιστρέφει στη συχνότητα του ALPHA η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», που θα διασταυρώνει τα ξίφη της με το παραπάνω πρότζεκτ καθώς οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχαιρέτισαν για τη σεζόν.

Όσον αφορά στη late night ζώνη; Το «The 2night show» έκανε 12,4% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του MEGA «Έλεος!» σημείωσε 10,6% στο σύνολο και 10,3% στους τηλεθεατές 18-54. Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Στο κέντρο», περιορίστηκε στο 2,2% και 1,2% αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Τι θέση έχει στο πλατό ο… David Beckham;

Μπάρκα: Σε αμηχανία με την υπόθεση Γεωργούλη

Μαρία Αναστασοπούλου: Απαντά για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη