Σπύρος Μαρτίκας: «Διδάσκω Survivor» - Αποθέωση για τον φαρμακοποιό

Ο Profesor έγινε Messi - Ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο του και στη συνέχεια θεώρησε ότι σταμάτησε η καταγραφή και εκφράστηκε κάπως διαφορετικά.
GLOMEX
1'

Οι Μαχητές ευχαριστούν τον Σπύρο για το έπαθλο που τους χάρισε. Κανένας από τους Μπλε δεν περίμενε από τον φαρμακοποιό να κάνει τις 5 σερί νίκες και μάλιστα με αντίπαλο τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Μαρτίκας γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και έγινε ο Messi των Μαχητών!

Στη συνέχεια ο παίκτης αποφάσισε να βγάλει τον καθιερωμένο λόγο και στη συνέχεια θεώρησε ότι σταμάτησε η καταγραφή και εκφράστηκε κάπως διαφορετικά.

«Αγχώθηκαν. Ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας και ο Σάκης αγχώθηκαν. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία έβλεπα τον παλμό τους. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, η πιο εύκολη ψήφος για δεύτερη χρονιά, ακούει στο όνομά μου, ρεκόρ υποψηφιοτήτων, ρεκόρ ψήφων, η πιο εύκολη επιλογή.

Αυτή η εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια τους στέλνει όλους να γευτούν τη χαρά. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγνώμη αν κάποιους άγχωσα, συγνώμη αν κάποιοι έτρεμαν πάνω στα πόδια τους. Μπορεί και να τους ξανασυμβεί, γιατί η υποτίμηση γυρνάει αντίστροφα» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είναι για παραίτηση αυτός ο εξευτελισμός τώρα, μου προσφέρετε υποτίμηση σας προσφέρω δώρα. Συγνώμη που σας προκάλεσα να τρέμετε στα πόδια της. Η απόλυτη υποτίμηση, και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου, εύχομαι να μην τελειώσει. Διδάσκω Survivor», είπε στη συνέχεια.