Survivor All Star: Το πάρτι τελείωσε - Η ηρεμία στην παραλία κράτησε… «πέντε λεπτά»!

Survivor All Star: Όλα δείχνουν πως ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως τα προβλήματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στην κοινή παραλία
Glomex
2'

Η στιγμή της ένωσης των ομάδων All Star στο Survivor έφτασε! Οι Κόκκινοι και οι Μπλε μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, καθώς από το σημερινό επεισόδιο, όλοι οι παίκτες θα μοιράζονται την ίδια παραλία.

Αρχικά οι παίκτες έκαναν μετά από... μήνες ένα μπάνιο...

Κόκκινοι και Μπλε ενώθηκαν και οι παίκτες και των δύο ομάδων ετοιμάστηκαν κάνοντας μπάνιο φορώντας ρούχα και αρώματα μετά από αρκετό καιρό.

Στη συνέχεια ένα κοκτέιλ πάρτι αλλά και άφθονο φαγητό σερβίρεται στους Survivors και αμέσως μετά έρχεται η ώρα για τον πιο «σκληρό» διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε ποτέ!

Αργότερα οι παίκτες πήγαν στον κοκτέιλ πάρτι και στη συνέχεια έφαγαν με την ψυχή τους!

Ώρα για τραγούδι

Μετά από λίγο, καθαροί και με τις κοιλιές γεμάτες, οι παίκτες έλαβαν μέρος στο πιο «σκληρό» διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε ποτέ!

Η παίκτρια που θα να ξαναβρεθεί του χρόνου στο πάρτι της ένωσης ήταν η Ρία καθώς κέρδισε το συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Ρόκκος που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, ανέλαβε το κομμάτι της διασκέδασης στη μεγάλη βραδιά της ένωσης μαγεύοντας τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχίζουν τα προβλήματα..

Στο αποψινό (Δευτέρα 24/4) επεισόδιο, βλέπουμε τους παίκτες να επιστρέφουν στην κοινή πλέον παραλία, με τον Σάκη Κατσούλη να λέει πως «αντέξαμε μόνο πέντε λεπτά στην καινούργια καλύβα μετά την ένωση…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαχητές θα πάνε το Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις