Σασμός spoiler: 4 πράγματα που δεν περιμένει κανείς για τη συνέχεια

Σασμός spoiler: Η σειρά του ALPHA θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον
2'

Έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ωστόσο μέχρι το φινάλε αυτής οι εκπλήξεις στον «Σασμό» θα είναι πολλές. Η σεναριακή ομάδα και το καστ επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές που θα καθηλώσουν.

Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα και αυτό θα ταράξει πολλούς. Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια και, εξοργισμένη, φεύγει από το σπίτι. Η μετανιωμένη κοπέλα υποφέρει μακριά του. Εκείνος, από την άλλη, ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που κατατρύχει τις δύο οικογένειες. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά κάτι από την Αργυρώ που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Αστέρης δέχεται στη συνέχεια την ιστορία που του λέει η Καλλιόπη για τον ανιχνευτή μετάλλων, ενώ ο Μαθιός, ύστερα από μια ανησυχητική κουβέντα με τον Βρουλάκη για το όπλο, μαθαίνει από τον Αστέρη και για το γράμμα του Τόλη. Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο δυνατό όσο το «μπαμπά» που λέει ο μικρός μπροστά τους και τους πάει στον ουρανό… Η Αργυρώ, που έρχεται να τον πάρει, κάνει μια απελπισμένη εξομολόγηση που ανοίγει έναν δρόμο στην ελπίδα.

Η είδηση της αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με τη σχέση του με την Αργυρώ από εδώ και μπρος.

Μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια πορεία χωρίς επιστροφή…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός φινάλε: Μια αυτοκτονία, ένα διαζύγιο και μια εγκυμοσύνη

Σασμός spoiler: Έρχεται η πρώτη συνάντηση Αστέρη και Πετράκη

Σασμός: Ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους