Survivor All Star: Οι δυσκολίες στην καλύβα, η πρώην φιλία και η μάχη για τα μάτια του Βασάλου

Survivor All Star: Η συμβίωση των δύο ομάδων στην κοινή καλύβα έχει προκαλέσει αναταραχή στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Οι δυσκολίες στην καλύβα, η πρώην φιλία και η μάχη για τα μάτια του Βασάλου
4'

Το βράδυ της Πέμπτης είδαμε την Εύη Σαλταφερίδου να παίρνει τον δρόμο του γυρισμού αφού ήταν η παίκτρια με τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Η συμβίωση των δύο ομάδων στην κοινή καλύβα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο. Το βασικό πρόβλημα φαίνεται πως είναι οι θέσεις των παικτών για τον ύπνο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά να… διεκδικούν αυτή δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα. Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», δήλωσε η πρωταθλήτρια στίβου.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ωστόσο η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, ενώ αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα και ο Κωνσταντίνος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα.

Από τη μεριά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε λόγο για «ερωτικό beef» ανάμεσα στη Μελίνα και τη Σταυρούλα για τον Βασάλο.

«Την ενοχλεί τη Μελίνα που η Σταυρούλα μπαίνει στα σύνορα των Κόκκινων ή που κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Μήπως όλα αυτά γίνονται για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου;» είπε στην κάμερα του ριάλιτι.

Αντίθετα με τα δύο κορίτσια που «σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου, η φιλία του Τάκη Καραγκούνια με τον Κωνσταντίνο φάνηκε να κλονίζεται. Αφορμή φυσικά στάθηκε η υποψηφιότητα του 49χρονου μισθοφόρου που τον οδήγησε να κατηγορεί τον «φίλο» του για την προστασία που έχει από τους συμπαίκτες του και δεν ψηφίζεται.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα. Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας και συμπλήρωσε πως «περίμενα ότι θα είναι ο Βασάλος υποψήφιος στη θέση μου».

Πάντως ο 49χρονος μισθοφόρος παραδέχθηκε ότι έκανε ένα πλάκα, όταν είπε ότι ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», αναρωτήθηκε ο Τάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αναλαμβάνει παρουσίαση ο Ατζούν - Δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις

Survivor All Star: Η αποχώρηση της Εύης και «πόλεμος» για τα μάτια του Βασάλου

Survivor All Star: Μαρτίκας ο «εξολοθρευτής» - Αποχώρησε η Εύη από το παιχνίδι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή