Survivor All Star: Τι δείχνουν τα στατιστικά των παικτών για τον τελικό

Όσο το Survivor All Star οδεύει προς τον τελικό, οι επιδόσεις των παικτών θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Survivor All Star: Τι δείχνουν τα στατιστικά των παικτών για τον τελικό
2'

Δύο μήνες απέμειναν, σχεδόν, για την τελική φάση του «Survivor All Star» καθώς το ριάλιτι επιβίωσης θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη και, πλέον, οι συμμετέχοντες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις επιδόσεις στον στίβο μάχης. Στις ψηφοφορίες ψηφίζονται οι πιο αδύναμοι, ενώ αποθεώνονται οι πιο δυνατοί.

Ρίχνοντας μία ματιά στα στατιστικά, εύκολα καταλαβαίνουμε ποιοι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους στο «Survivor All Star». Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 68,2% και 80 νίκες στους 118 αγώνες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 82 κερδισμένους αγώνες στους 127. Την τριάδα συμπληρώνει ο Ηλίας Μπόγδανος με 68 νίκες σε 122 ματσαρίσματα. Και οι τρεις Survivors θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν στον ημιτελικό του Γαλατσίου, ενώ ο Σάκης να σημειωθεί έχει αναδειχτεί μία φορά νικητής.

Η αγαπημένη του προαναφερθέντος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το τελευταίο διάστημα έχει δείξει τη δυναμική της και πλέον βρίσκεται τέταρτη στην κατάταξη με 57 νίκες. Η Στέλλα Ανδρεάδου ακολουθεί με 61 νίκες σε 112 αγώνες.

Έκπληξη αποτελεί ότι ο Νίκος Μπάρτζης, που για πολλούς θεωρείται από τους πιο δυνατούς, βρίσκεται στην έκτη θέση με 119 συμμετοχές και 63 κερδοφόρα ματς. Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Κόρομι ισοβαθμούν στην έβδομη θέση, με μία μεγάλη διαφορά… Ο Γιώργος ψηφίζεται προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, ενώ ο Στέλιος παραμένει αλώβητος.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που έχει χάσει έδαφος από τότε που πήγε στην ομάδα των Μπλε, σημειώνει μόλις 55 νίκες, η Μελίνα Μεταξά 42, ο Τάκης Καραγκούνιας 49 και η Ρία Κολοβού 45.

Οι τελευταίοι των Μοϊκανών

Δύο από τα φαβορί, Κωνσταντίνος Βασάλος και Σπύρος Μαρτίκας, δεν κερδίζουν εύκολα τους αντιπάλους. Έτσι, ο πρώτος μετρά μόλις 37 νίκες στους τέσσερις μήνες και ο προφεσόρε του ριάλιτι 44. Όσον αφορά στον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι 47 νίκες τον έχουν φέρει στην 15η θέση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All star: «Παντόφλα» Μαριαλένας σε Σάκη - «Δεν θα έχεις πολλά - πολλά με τους «Μπλε»

Survivor All star: «Ρε πάμε καλά, πάτε καλά;» - Έξαλλη η Μαριαλένα με την παραγωγή

Survivor All star: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες - Σκηνές γέλιου στα ντου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή