Το «Fame Story» έρχεται με ονόματα έκπληξη – Ποιοι θα συζητήσουν για επιτροπή και ακαδημία

Το «Fame Story» είναι ήδη από τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ, που θα βγει στον αέρα τη νέα χρονιά

Το «Fame Story» έρχεται με ονόματα έκπληξη – Ποιοι θα συζητήσουν για επιτροπή και ακαδημία
2'

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και το βλέμμα των στελεχών των καναλιών είναι στραμμένο στην επόμενη χρονιά. Ένα από τα φορμάτ, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, είναι το «Fame Story». Η μουσική ακαδημία επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν από τη συχνότητα του STAR, σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη. Ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί ακόμη δημόσια αν θα βρεθεί σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, όμως είναι πολύ πιθανό.

Η φημολογία για τα ονόματα της κριτικής επιτροπής έχει ξεκινήσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθεί η αν φαν γκατέ της μουσικής βιομηχανίας. Αν και οι ανακοινώσεις θα αργήσουν πολύ, αφού ο Νίκος Κοκλώνης και η ομάδα του θέλουν πάντα να τηρούν σιγήν ιχθύος, κάποιες πρώτες επαφές και χαλαρές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

«Θα είμαι, αλλά δεν ξέρω τι ρόλο θα έχω. Ποτέ δεν με ένοιαξε τι ρόλο θα παίξω, είμαι ντόμπρα», δήλωσε πρόσφατα η Εύη Δρούτσα που συμμετείχε στο «Just the 2 of us». Ένα ακόμη πρόσωπο, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παραγωγό και βρίσκεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επίσης παραγωγής Κοκλώνη, είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Η συμμετοχή του θεωρείται δεδομένη και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι ακριβώς θα κάνει. «Μπορεί του χρόνου να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Fame Story, μπορεί και όχι. Ότι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτά. Θα συζητήσω με τους όρους, που δεν είναι ποτέ οικονομικοί αλλά πάντα είναι δημιουργικοί», είπε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του ALPHA.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, ακούγεται έντονα ότι το «Fame Story» θα γίνει η αφορμή για να συνεργαστούν επιτέλους Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Μετά το τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους στη σκηνή του «Just the 2 of us», το 2021, οι Ελληνίδες stars είναι ένα βήμα πριν πουν το πολυπόθητο «ναι» και καθίσουν σε διπλανές καρέκλες στην κριτική επιτροπή. Αν συμβεί αυτό, θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη συνεργασία των τελευταίων ετών.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», Γιώργος Θεοφάνους και Φοίβος είναι επίσης κοντά στη συμφωνία, ενώ θέλουν τη διεύθυνση της σχολής του «Fame Story» να αναλάβει η σπουδαία Βίκυ Λέανδρος.

Σχετικές ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάσει το «Fame Story»; Όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να γίνει Fame Story - «Είμαι μέσα»

Το STAR σε τροχιά ολικής ανανέωσης – Όσα έρχονται και όσοι μένουν

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή